20 Nisan 2019 Cumartesi

Oyun Arkadaşımız Niloya Bebek

Herkese merhaba, Nil Su doğduğundan bu yana yaklaşık 14 aydır.Seslere hemen tepki veriyor, renkli objeler kıyafetler oyuncaklar her çocuğun olduğu gibi bizimde fazlası ile ilgimizi çekiyor.Bu yaş grubundaki çocukların kullanabileceği,oynayabileceği oyuncaklar genelde peluş olması gerektiği için bende ona oyun arkadaşı olarak Nil Oya konuşan bebek aldım. Niloya bebek 40 cm boyunda ve karnına basınca konuşuyor.Yumuşacık ve küçük çocukların oynayabilmesi için uygun.

İkeadan peluş oyuncaklar aldım ama en çok ilgi Niloyaya :) Çünkü farkı konuşması ve şarkı söylemesi.. Niloya konuşan peluş bebek karnına bastığınızda ilk önce "Merhaba, ben Niloya. Birlikte oynayalım mı?", ikinci seferde "Haydi şarkı söyleyelim." diyor. Üçüncü kez karnına basıldığında ise konuşan peluş bebek Niloya'nın çok sevilen şarkısını söylüyor. 3 adet kalem pille çalışıyor ve içinde takılı olarak geldi pili, 1 aydır her gün kullanıyoruz ama hala bitmedi. Bir kaç AVM deki oyuncak mağazısında fiyat araştırması yaptım ama en uygun tabii ki karakter dükkanı sitesinde buldum.%44 indirimle 140 liradan 78 liraya düşmüş.Hemen aldım.Lisanslı ürünler satması, aynı gün kargolaması, ürünü eksiksiz sağlam teslim almamız, güvenli ödeme yöntemi bulunması üstünede piyasadan daha uyguna indirimli olması kaçırılmaz fırsat.

Henüz çizgi film izlemeyi bilmiyor bende izlettirmiyorum dil gelişimi açısından.Ama ekranda görünce hemen tanıyacağı kesin :) Eveet arkadaşlar , oyun arkadaşımız Niloya bebek ve Nil Su nasıllar, isimleri bile uyumlu :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder