24 Nisan 2019 Çarşamba

Farkınıza değerli kolyelerle fark katın!


Pırlanta bayanlara alınabilecek en güzel hediyedir. Kadının tutkusu içerisinde yer alan mücevher pırlantadır. Pırlantanın en özel hali ise pırlanta kolye olarak gerdan da durmasıdır. Emel Pırlanta, yıllardır bu alanda hizmet veren ve baget kolye gibi sayısız mücevher üreten bir firmadır.


Emel Pırlanta Neden Ucuz?

Bayan ve erkek müşterilerine yönelik takı ve aksesuar çeşitleri ile adından bahsettiren emel pırlanta piyasada ürün yelpazesi ve değişik modellerin yanı sıra yaptığı tasarımları ile de beğeni toplamaktadır. Yurt içi ve yurt dışı satışları ile de ülke ekonomisine katkı sunan emel pırlanta baget pırlantaları en ince işçilik ve en iyi tasarlanmış atölyelerde hazırlamaktadır. Üstelik uygun maliyetle.

Peki pırlantanın Emel pırlanta da ucuz satılmasının nedeni ne diye merak edenlere baget pırlanta ürününü en çok rezerve sahip ülkeden alarak işçilik aşamasını kendi ülkesinde uygun olarak yapması ile alakalı olarak ürünler daha ucuzdur. Ucuz olması kalitesinin iyi olmadığı anlamı taşımamaktadır. Üstelik ömür boyu değiştirme ve garanti sertifikalı ürünleri piyasa ya sürmektedir.

Ayrıca pırlantayı tanıtmak ve her kesimin pırlantaya sahip olması için kâr oranını minimum seviyede tutmakta olan firma özel günlerde düzenlediği kampanya ve indirimlerle de müşterilerine uygun satışı misyon edinmiştir.


Kolyeniz Farklı mı Olsun?

Piyasada birbiri ile aynı model tasarımlardan sıkılıp farklı bir tasarım isteyenlerin tercihi olan firma, pırlanta kolye tasarımları ile göz doldurmaktadır. Gümüş, altın ve diğer malzemeler ile uyumlu olarak bir araya getirilerek tasarlanan baget kolye modelleri hediye edilecek veya hediye alınabilecek şıklıktadır. Emel Pırlanta’nın tek taş ürünü, en çok tercih edilen ürün olmasına rağmen abartıyı sevenlere yönelik tasarımlara da ev sahipliği yapmaktadır. İhraç edilen ülkelerin istekleri doğrultusunda itina ile hazırlanan kolye ürünler kişiye özel olarak ta tasarlanabilmektedir.


Farkını Fark Ettirmek

Kolye tasarımları ile göz dolduran firma, kadına dair her şey içerisinde yer alan pırlantaya üretim aşamasında kalitesi, güvenirliliği ve farklılığı ile imza atmaktadır. Bir kadının boynunda yer alacak emel pırlanta kolye de o kadının farkını fark ettirecek imzası olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder