14 Eylül 2018 Cuma

Pırlantada Artık Beştaş Yüzük Modelleri Moda!


Pırlanta dendiğinde akıllara ilk gelen tektaş yüzük modelleri oluyor. Özellikle evlilik yıldönümlerinin ve evlenme tekliflerinin vazgeçilmezi haline gelen tektaş yüzüklere çok güçlü bir rakip geldi. Bu rekabette diğer taraf beştaş pırlanta yüzük modelleri oluyor. Pırlantanın muhteşem ışıltısını adeta beşe katlayan bu tasarımlar elbette kadınların favori yüzüklerinden biri haline geldi.
Evlenme tekliflerinde tercihler halen tektaş pırlantalardan yana kullanılıyor. Ancak beştaş yüzüklerin de doğum günü hediyesi ya da yıldönümü hediyesi olarak tek taş pırlantalardan daha fazla tercih edildiğini görmezden gelemeyin. 5 adet pırlantanın yan yana kullanılması ve zarif bir tasarımla yüzüğün dizayn edilmesi, ortaya muazzam bir duruş çıkmasını sağlıyor.
Beştaş Yüzük Modelleri Işıltısıyla Göz Kamaştırıyor
Beştaş yüzükler genellikle beyaz altın kullanılarak hazırlanıyor. Bu sayede pırlantanın ışığı bambaşka bir şekilde yansıtması, beyaz altın ile buluştuğunda daha güçlü bir şekilde gerçekleşiyor. Bu arada beştaş pırlantaların çok yüksek rakamlarla satışa sunulduğunu düşünmeyin. Elbette fiyatı oldukça yüksek olan modeller de var ancak gayet cazip fiyatlarla da bu özel tasarımlar temin edilebilir.
Özellikle Altınbaş her bütçeye uygun tasarımlar hazırlayan firmalardan biri ve bu özel tasarımlara Altınbaş internet sitesinden de göz atmak mümkün. Kusursuz bir işçilikle hazırlanan tasarımlar pırlantanın baş döndüren ışıltısını de etkileyici bir şekilde yansıtıyor. Hem spor bir duruş sergileyen hem de klasik tarza daha fazla yum sağlayan modelleri bu sitede inceleyebilirsiniz.
Bir anlamda farklı stillere hitap edebilecek modelleri bir arada sunduğundan herkesin büyüleyen bir tasarımı seçmesi de kolaylaşıyor. Pırlanta beştaş yüzük modelleri ile siz de kendinizi şımartabilirsiniz. Ancak sipariş için olabildiğince Altınbaş gibi güvenilir ve uygun fiyat sunan adresleri tercih etmelisiniz. Güvenmediğiniz adreslerden alışveriş yapmayın.
Ayırdığınız bütçe ile karat değeri daha yüksek bir pırlanta ile süslenen yüzükleri satın alabilmeniz için de uygun fiyat sunan siteleri yakın markajda tutmanızda fayda var. Bu nedenle sizlere Altınbaş internet sitesini öneriyoruz. Site üzerinden online olarak sipariş verilebiliyor. Bu nedenle alışveriş için ekstra zaman ayırmaya ve yorulmaya gerek kalmıyor. Bazı tasarımlar için indirimler de uygulandığı bilgisini sizlere aktaralım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder