7 Temmuz 2018 Cumartesi

Burun Estetiği Hakkında


Hepimiz ailemizden gelen genlerle ve fiziksel özelliklerle dünyaya geliyoruz. Büyüyüp kendimizi tanımaya başladığımızda beğenmediğimiz yanlarımızı fark ediyoruz. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok uzvumuzu rahatlıkla istediğimiz şekle getirebiliyoruz. Eskiden zor ve zahmetli olan bir çok ameliyat artık günümüzde kolaylıkla acısız ve ağrısız nekahet dönemi çok kısa bir şekilde yapılabilmektedir.

Burun estetiği yaptırmak için kişinin birçok nedeni olabilir. Nefes almakta zorluk çekmek, Estetik olarak kaygılı olmak, kişinin kendini beğenmemesi, çevresindeki insanların yorumları gibi bir sürü nedenle bu ameliyatı yaptırmak isteyebilir.


Bu ameliyatlar hem lokal hem de genel anestezi ile yapılabilir. Ameliyatınız sürerken siz hiçbir şey hissetmezsiniz. Ancak çevrenizde konuşulan her şeyi duyabilirsiniz. Ameliyattan birkaç hafta sonra dokularda hassasiyet hissedebilirsiniz. İlk on gün burnunuzu soğuk algınlığı yaşamış gibi tıkalı hissedebilirsiniz. Şiddetli hapşırıktan kaçınmalısınız. Hapşırınca ağzınızı açık tutmayı unutmayın.


Burunun yüze tam yerleşmesi ve kendine gelme süreci 3 ila 6 ay arasında değişiklik gösterebilir. Ameliyatlar iki şekilde yapılır açık ve kapalı rinoplasti şeklinde. Kapalı teknikte yapılan her işlem burun içerisinde gerçekleştirilir ve burun ucunda kesi izi olmaz. Ödem ve şişler daha çabuk geçer.


İnsanın psikolojisini bozan her türlü durumu düzeltme imkanı varken bunu kullanması en akıllıcadır. Daha güzel, daha alımlı daha genç hissetmek, kendini rahatsız eden bir durumdan bir sihirli değnekle kurtulmanın insanda yarattığı müthiş etkiyi bir düşünün. Çekilen her türlü zahmete değecektir.


Burun estetiği ameliyatları günümüzde çok yaygınlaşmıştır. Fiyat olarak da eskisi gibi çok anormal fiyatlarda değildir. Burun estetiği yaptırmayı düşünüyor ve kafanızda cevaplanmasını istediğiniz sorular var ise size bir site tavsiye edeceğim. Orada her türlü bilgiye kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Burun estetiği hakkında sitede detaylı bir çok konuda bilgi var. Ayrıca ameliyatsız burun estetiği nasıl olur diyorsanız, tam size göre bir açıklama getirmişler. İpucu vermeyeceğim devamı siteden takip ederseniz. Mutluluğun ne kadar yakın olduğunu görebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder