21 Eylül 2017 Perşembe

Ece Nazın Okul Alışverişi I www.kalemlik.com

Herkese merhaba, yeni bir eğitim öğretim yılı daha başladı.3 aylık tatil maratonu sona erdi. Geçtiğimiz haftalarda okulumuzdan, okul ihtiyaç listesini aldık.Bazı ürünleri okulda bulunan store dan aldık bazılarını direk kitapçıdan, diğer ihtiyaçlarımızı ise kalemlik.com dan online sipariş vererek aldık. Tabii bu süreç zarfında fiyat araştırması yaptım neresi istediğim ürünleri uygun fiyata satıyorsa oradan temin ettim.Bugüne kadar çok fazla online alışveriş yaptım  bu kadar bilgi maili atan firma ile karşılaşmadım.
Siparişimin akıbetini sürekli mail atıyorlardı , tedarik sağlandı , sipariş hazırlandı, karoya verildi diye aşama aşama bilgilendirildim hatta ve hatta bir ürün stokta kalmamış, kalmaması da doğal tam bu mevsim kırtasiye sezonu açılıyor.Stoklar hızlıca tükeniyor. Müşteri hizmetleri aradı , muadili ürün gönderelim mi yoksa bekler misiniz stoğa girmesini dediler.Bende resim defterini kullanacak olan kızım , kız çocuğuna uygun olabilecek bir muadil ürünle değiştirilmesini rica ettim.Aldığım ürünleri paylaşayım sizlerle;
Öğretmenimiz tahta kalemlerinin her renginden 3 er tane istemişti onları aldım , pritt çok fazla kullandığımız için 8 tane aldım. Resim defteri bir öğrencinin olmazsa olmaz ihtiyaçlarından , çıt çıtlı dosyaları anaokulundan bu yana kullanıyoruz.Ödevlerini ve okulda yaptığı çizim resim vs leri bunlara koyup getiriyor.Çok işimize yarıyor, hem kaybetmemiş oluyor hemde kırışmadan getiriyor.Not tutabilmesi için post-it aldım.Kalemtraş çok fazla kullandığı için 2 tane sipariş ettim.1 top A4 ü her sene alıyoruz.Bu senede aynı rutin devam etti.Sitede çok güzel ürünler keşfettim ama önceliğim Ece Naz'ın listesini bir an önce tamamlamak olduğu için, kendime beğendiğim tasarım ürünlerini daha sonra sipariş edeceğim.Bahsettiğim gibi, kırtasiye alışverişlerinizi gözünüz kapalı güvenle yapabilirsiniz.Baskılı kolilerde sıkı sıkı paketlenmiş şekilde geliyor. Ben alışverişimden çok memnun kaldım. 
Instagra adresimden aldığım ürünlere detaylı bakabilirsiniz , storyde aldığım ürünlerin faturasını da paylaştım ama 24 saat geçtiği için silindi.
https://www.instagram.com/p/BZN1TmsHy6T/?taken-by=czerkinli 

Siz bu süreci nasıl tamamladınız sizlerin yorumu benim için çok önemli,
Sevgilerimle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder