11 Nisan 2016 Pazartesi

Philips Lumea Prestige IPL #benimzamanim Başlıyor

Biliyorsunuz biz kadınların en büyük sorunlarından biri de vücudumuz da bulunan istenmeyen tüylerimiz. Görsel olarak bizi rahatsız eden ve neredeyse bir ömür cebelleşip durduğumuz bu sorunumla başa çıkmak artık benim için de çok kolay olacak. Lazer epilasyon yöntemi ile istenmeyen tüylerimizden kurtulabiliyorduk. Fakat bunun için estetik merkezlerine belirli aralıklarla gitmemiz gerekiyordu.  Dünyalar kadar da para döküyorduk. Her semtte bulunamayan bu merkezler için yolda geçen süreler canımızı sıkıyordu. Artık Philips Lumea evde uygulanabilir lazer epilasyon sayesinde bu koşuşturmadan da kurtulacağız.
8 hafta sürecek uygulamamızı adım adım sizlerle paylaşacağım. Bunu paylaşırken de birlikte hem bilgileneceğiz hem de biliyorum ki çoğumuz evde uygulayacağımız bu yenilik için sonuçları heyecanla bekleyeceğiz. 
Philips Lumea epilasyon cihazımız hakkında öncelikle biraz bilgi aktarayım sizlere;
  •  Tüm vücut ve yüz bölgesi kullanımına uygun olarak tasarlanmış.
  •  250.000 den fazla ışık atım gücüne sahip.
  •  Kablosuz kullanım.
İpuçlarını sizlere verdiğime göre yarından itibaren uygulamaya başlayacağım deneyimlerim için görsel paylaşımlarımı dört gözle bekleyin derim. Haftalık olarak ne kadar yol katettiğimizi birlikte görelim. Ben de çok heyecanlıyım ve biran önce deneyimleyip sizlere aktarmak istiyorum.Unutmadan Tavsiye Kanalı Blog a uğrayın ve sosyal medyada #benimzamanim hashtagi ile paylaşımlarımızı takip edin.Yakında sizler içinde süprizlerimiz olacak ;)
Herkese iyi haftalar dilerim,

Sevgilerimle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder