15 Ocak 2016 Cuma

Nilgünle Hoşgeldin Yeniyıl Eventi

Ankara da 2015'in son blogger etkinliği sevgili arkadaşım Nilgün Özen Aydın dan tarafından Batıkent Butikekte gerçekleşti.Atlantis AVM içerisinde bulunan Butikekin üst katı bize özel ayrılmıştı.Mekana bayıldım ,ilk kez gidiyordum. Ambiyanstan ve personelin ilgisinden çok memnun kaldım.Sevgili Nilgüncüğüm o gün çok şıktı , kendi tasarlayıp diktiği tulumu ne kadar marifetli olduğunun göstergesidir.Kolyesine ayrıca bayıldım.Benim için çok değerli çok seviyorum kendisini.

Organizasyon için çok çalışmış ne güzel sponsorlarla bağlantı kurmuş,yeni tanıştığım markaların olmasına çok sevindim.Sevdiğim firma yetkililerin bizlerle olmasına ayrıca memnun oldum.Başta Tatlimo , Revox ve Farmasi ye gelip bizi bilgilendirdikleri için ayrıca teşekkür ederim.
Bu küçük hanım Nilgünün kızı Nilay.Annesine çok yardımcı oldu o gün fotoğraflarımızı çekti.Çok kibar ve çok akıllı Nilgün'e teşekkür ederim ne güzel bir evlat yetiştirmiş.Benim kızımda bu kadar büyür mü acaba ? Darısı bize olsun :)

Katılımcı blogger arkadaşlarımızın linklerini yazıyorum. Takip etmiyorsanız mutlaka edin, her biri çok değerli ve bilgili kişiler.
http://www.nilgunozenaydin.com
http://www.sevgininmakyajdefteri.com
http://guloannemutfakta.blogspot.com.tr
http://www.cananzerkinli.com
http://sihirlimavi.blogspot.com
http://www.trendyandfriendly.com
http://surdarcenciel.blogspot.com.tr
http://www.gulshendogan.com
http://shoeeobsessionn.blogspot.com.tr
http://kzmtkkokos.blogspot.com.tr

Etkinlikle ilgili bir sonraki yazımda sponsor firmalardan bahsetmek istiyorum :)
Sevgiyle kalın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder