31 Ocak 2015 Cumartesi

Tencere Tavada Devir ; KARACA BİOGRANİT

Anne olan birine vereceğiniz en güzel hediye tencere tavadır .Bende 2015 yılının ilk kargosunu www.cookplus.com dan aldım.Ece Naz'a sağlıklı yemekler hazırlayayım diye firmamız ürünü deneyip,objektif yorumlarımı katmam ve deneyimlerimi takipçilerimle paylaşmam adına Granit Tava yı bana iletti .Hafta sonu sizlere yemek yapmayı planlıyorum :) 2014 Ekim ayında piyasaya sunulan ve televizyonlarda reklamları olan granit tencere ve tavalar bir çok yeni özelliği ile revaşta.Reklamı izlediyseniz farkı görmüşsünüzdür !

İtalyan Pişirme Teknikleri örnek alınarak Üretilen Karaca Bio Granit ile sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak artık çok kolay. Karaca 5 yıl Garanti imkanı sunuyor,ben hiçbir firmanın tencere ve tavalarda 5 yıl garanti verdiğini duymadım.Siz duydunuz mu?  - Ürünler kaya gibi sağlam olduğundan Metal  (Çatal-Kaşık) kullanabiliyorsunuz- Çizilmez Yüzeyi var - Granit doğada bulunan bir element olduğu için ,sağlıga zararlı kimyasallar içermiyor - Yapışma yapmıyor - Bulaşık Makinesinde Yıkanabiliyor.Mesela ben evdeki teflonları ve dökümleri elimde yıkıyorum (çizilmesin,yıpranmasın diye)bana büyük eziyet oluyor bu durum.
 Bio Granit Tava bana geldiğinde karton içinde muhafaza edilmişti,kartonu çıkarttıktan sonra bez kılıfa sarıldığını göreceksiniz.Bunun sebebide ürün size ulaşana kadar hijyenini korumuş oluyor.Ürünü elinize aldığınızda farkını hemen hissediyorsunuz.Sağlam sapı var kadife dokuda,diğer Teflon ve Seramik tavalara göre ağır.Döküme göre hafif.Fiyat olarak gayet uygun,yeni çıkan bir ürüne göre pahalı değil.İster cookplus.com dan isterseniz krcshop.com dan online sipariş verebilirsiniz.

 Ürünü yerinde görmek istersenizde  KARACA MAGAZALARI  hemen hemen her şehirde AVM lerde ve semtlerde bile kolayca bulunuyor.Gidip görün mutlaka,beğeneceksiniz.
Benim ilk izlenimlerim çok olumlu,hafta sonu kahvaltı keyfinde bana yardımcı olacak Granit Tava,önümüzdeki hafta detayları sizlerle paylaşırım.
Sizler Granit Tava kullanıyormusunuz, memnun musunuz? Yorumlarınız benim için değerli.
Sevgilerimle,

Canan


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder