30 Ocak 2015 Cuma

HuncaLife Yılbaşı Paketi

Yeni yılın ilk hediyesini Huncalife den aldım. Çok şık bir kutuda özenle hazırlanmış ürünler. Hediyelerden kim mutlu olmaz ki?Hele hele bu ürünler kozmetik ise :)
HUNCA 2011 yılında, yarım asrı aşkın geçmişinden gelen güçle tecrübesini birleştirerek HuncaLife markasıyla doğrudan satış dünyasına adım atarak sektörde yerini almış ve 3. yılında 2.5 kat büyüme göstermiştir.Büyürken de yüzbinlerce kişiye iş olanağı sağlamıştır.

HuncaLife dergisi aylık çıkıyor ,her ay değişen kataloğu takip ederek,indirimleri yakalaya bilirsiniz. Şubat sayısında çok güzel ürünlerde acayip indirim var benden söylemesi :)
Görmedim duymadım demeyin !!
Online Kataloğa web sitesinden erişebilirsiniz.

Tanıştığım ürünler DELIGHT SERİSİ ve NATURA BLANCE ürünleri. Göz Kremi - Peeling - Serum ve Stick Deodoranttan oluşuyor.Her birini deneme fırsatım oldu. Hepsinde görüşlerim olumlu, özellikle göz kremi çok işe yarıyor.Bizim gibi bilgisayar başında çalışanlar için gerekli bir ürün.Göz yorgunluğumu aldı diyebilirim. Fiyatı çok uygun.Kesinlikle Tavsiye ediyorum.Her zaman stick deo. lar tercihim olmuştur, bu ürünün kokusu çok hoş ve hafif.Yüz peelingini detaylı çektim fotoğrafta içindeki granülleri görünüyor.İyi bir temizleyici. Yüz serumu da yaşlanma karşıtı. Hunca başlı başına kaliteli bir marka.
Delight Therapy Nar Özlü Peeling Yüz Kremi, antioksidan içeriği sayesinde ciltte biriken toksinlerin atılmasını sağlar. Cildinizi ölü hücrelerden arındırır ve tazeler.
Delight Therapy Nar Özlü Göz Kremi, antioksidan içeriğiyle göz çevresindeki yorgunluk izlerini hafifletmeye, siyah halkaların ve torbaların giderilmesine yardımcı olur.


HuncaLife Deodorant Stick
/ Nature Balance 50ml
Cildinizle ve doğayla dost özel formülü ile ter kokusunu kontrol altına alır. İçeriğindeki aloe vera ve yeşil çay özleri ile yoğun nemlendirme etkisi desteklenmiştir. Huncalife deostick ile gün boyu ferahlığı ve temizliği hissedin

İçerdiği antioksidan ve doğal özler ile cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı sağlar.İçeriğindeki DYNALIFT teknolojisi kırışıklıkları önlemede ve cildi pürüzsüzleştirmede etkilidir.Ciltteki sarkmalara karşı mücadele eder.Oil Complex T2N içeriğindeki kalendula yağı yara iyileşmesini destekler,buğday yağı ise cildi yumuşatır,papatya yağı antiseptik özelliği ile bakterilere karşı savaşır.Cildiniz,shea yağı formülasyonu içeren serum ile yağlanmaya karşı mükemmel görünüme kavuşur

HuncaLife ürünleri ile tanıştınız mı ?
Memnun musunuz , hangi ürünleri kullanıyorsunuz?
Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Sevgilerimle,
Canan

1 yorum: