10 Ekim 2014 Cuma

www.bioorganik.com.tr Bio Dent Diş Macunu Vital

Diş Macunu Tüpü 75 ml 
  •  Stevia içerir. Florür ve Floroid içermez. 
  •  Hiçbir yapay tatlandırıcı, Sorbitol ve Aspartam içermez.
  •  Hiçbir sentetik koruyucu madde içermez.
Dişleri temizleyen doğal tanecikler içeren, hafif köpüren bir diş macunudur. Bitki özleri içeriğiyle dişler ve diş eti için etkin bir profilaksi etkisine sahiptir.
Doğanın gücü ile diş ve diş etleri için etkin bir profilaksi. Mürsafi, yeşil çay ve zeytin yaprağı özlerinden oluşan etken madde kombinasyonu ağız florası sağlığının korunmasına destek olur. Tebeşir ve mikro-ince mineralli kilden yapılmış doğal temizleyici içerik hafifçe ve dikkatle dişlerde oluşan tabakayı ve birikintileri dikkatle temizler . Ayrıca diş eti çekilmesi tedavisine yardımcı olur. Doğal tatlandırıcı bir bitki olan ve şeker otu da denen yeşil yapraklı STEVIA karışımından meydana gelen etken madde içeren tamamen doğal bir diş macunudur.
Biodent Vital Etkili bir profilaksi için Bitki özleri ile dişler ve diş etleri için doğal temizlik maddeleri içeren az köpüklü bir diş macunudur.
Uzun süreli taze bir nefes için, doğal yağlar kullanılmıştır.
Hafif naneli bir tad !
SAĞLIĞINIZ İÇİN;
Dişlerinizi günde en az iki kez, iki dakika boyunca BIODENT ile fırçalayın. Diş Fırçanızı her 3 ayda bir yenisi ile değiştirin. Düzenli olarak 6 ayda bir diş hekiminizi ziyaret edin.
BIODENT Vital sentetik koruyucu madde içermez. Diş macununun tüpünü açtıktan sonra oda sıcaklığının üzerinde muhafaza etmeyiniz. Tüpü açtıktan sonra 2 ay içinde tüketiniz.
Ağzı açılmamış halde son kullanma tarihi ve parti numarası için Tüpün alt ucuna bakınız.
İçindekiler (INCI): Su, Gliserin, Kalsiyum Karbonat, Zeolit, Ksantan Sakızı, Laurik Glükosit, Alkol illit, Mentha Piperita Yağı*, Maris Sal, Chondrus Crispus Ekstraktı, Salvia Officinalis Yağı*, Olea Europaea Yaprak Ekstraktı, Stevia Rebaudiana Yaprak Ekstraktı, Eugenia Caryophyllus (Colve) Yaprak Yağı*, Aroma*, Öjenol*, Limonene*
*Doğal tarımdan elde edilmiş bitki yağları.
Ingredients (INCI): Aqua, Glycerin , Calcium Carbonate, Zeolithe, Xanthan Gum, Lauryl Glucoside, Alcohol illite, Mentha Piperita Oil*, Maris Sal, Chondrus Crispus Extract, Salvia Officinalis Oil*, Olea Europaea Leaf Extract, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Eugenia Caryophyllus (Colve) Leaf Oil*, Aroma*, Eugenol*, Limonene*
* from natural esssential oils
(SteviaParaguay ve Brezilya'da yüzyıllardan beri tatlandırıcı ve tedavi edici özellikleri nedeniyle kullanılan stevia (şeker bitkisi, şekerotu)Japonya'da da otuz yılı aşkın bir süredir milyonlarca kişi tarafından tatlandırıcı ve gıda katkısı olarak kullanılmaktadır. Bu bitkiden elde edilen özütün, kan şekerini düzenleyici etkileri olduğu kabul edilmektedir. Stevia'nın insülin duyarlılığını ve hatta salınımını arttırıcı etkilerinin olduğunu gösteren bazı araştırmaların varlığı diyabet tedavisinde kullanımını destekler niteliktedir.
Stevia bitkisinin ihtiva ettiği Steviosid maddesi, vücudumuzdaki tat duyuları tarafından normal şekerin 250-300 katı daha şekerli olarak algılanmaktadır. Bu nedenle bir tutam şeker bitkisi tozu, bir litre çay, kahve veya diğer içecekleri tatlandırmaya yeterli olmaktadır kynk: http://tr.wikipedia.org/wiki/Stevia)
BioDent diş macunları, NATRUE kriterleri (Doğal Kozmetik Kontrol Yönetmeliğidoğrultusunda üretilmiştir. – Sorbitol içermez! BIODENT diş macunu NATRUE sertifikasını kontrol edilen doğal kozmetik ürünleri için gerekli tüm özellikleri taşımaktadır: 
Sertifika bilgisi için tıklayınız 
NaTrue sertifikası;
Belçika merkezli, Dünya'nın ilk geçerli resmi Organik ve Doğal Kozmetik Ürünler Sertifikası'dır.
NaTrue öncesinde Dünya'nın bir çok farklı yerinde bölgesel çapta sertifika veren kuruluşlar bulunmaktaydı. Fakat artan ticaret hacmi, ithalat ve ihracat sırasında verilen sertifikaların yetersizliğini ortaya çıkardı. Bu nedenle Dünya çapında söz sahibi olan bir kuruluşun denetim ve onay vermesi gerekliliği ortaya çıktı.
Uzun bir çalışma süreci sonrasında 2009 yılında Belçika'da temelleri atılan kurum Dünya genelinde fazlaca istismar edilen organik ve doğal kozmetik ürünler söylemini, belgelenebilir bir yapıya dönüştürdü.
Belçika'daki NaTrue Organizasyonu bünyesindeki bilimsel kurum üyeleri ile sürekli olarak bu konu üzerinde araştırma yapmaktadır. Ürünlerin değerlendirilmesi bağımsız denetçi firmalar tarafından yapılmaktadır ve ürünlerinin %75'i bu kategoriye girmeyen firmalar herhangi bir ürününde bu şartları sağlamış olsa da bu sertifikayı alamamaktadır.
Organizasyonun kendi web sitesinde sertifika işlemleri ile ilgili çok daha geniş bilgiye yer verilmiştir.
  • Üretim süreçleri ve onların hammaddeleri, sıkı düzenlemelere tabidir
  • Sadece su, doğal maddeler ve doğala özdeş maddelere izin verilir
  • Doğal maddeler ve doğal organik maddeler için  minimum seviyeler
  • Doğal maddeler için sıkı maksimum seviyeler
ÜRÜNÜSATIN ALMAK VE İNCELEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder