19 Ekim 2021 Salı

GÜZELLİĞİN KALP ATIŞI SEPHORA

1969 yıllarında Fransa’da kalp atışları güzellik için atmaya başlamıştı. Avrupa kadınlarının güzellik ve parfüm merakı Sephora markasının Fransa’da doğmasına neden olmuştu. Mağaza self servis mantığını güderek, kadınların dokunarak koklayarak alışveriş yapmalarına tester ürünlerini denemelerine olanak sunuyordu. Biz kadınların en hoşuna giden, alacağımız ürünü deneyebilme şansımızın olması.

Dünya’nın bütün kıtalarında kendine yer bulan Sephora markası 34 ülkede yer alıyor. 250 marka ve 16.000 üründen bahsediyoruz. Bu kadar geniş yelpazeye sahip bir platform mağaza. İlginç bir şey daha söyleyeyim mi marka hakkında; 1999 yılından beri online satışı var. Teknolojiyi bu kadar erken kullanan kaç firma vardır ki. Mağazalarda bulunan güzellik uzmanlarının rehberliğiyle ürün seçimlerinde bulunmak saç, cilt analizi yaptırmak mümkün. Böylelikle yanlış ürün kullanımı sonucu doğabilecek problemleri kökten çözen firma, kişinin kendi anatomik yapısını bilmesini sağlıyor.

Dünyada alışveriş çılgınlığı olarak nitelendirilen Black Friday indirimlerini hepiniz duymuşsunuzdur. Bu kadar büyük bir ağı ve kitlesi olan Sephora’nın bu akıma kayıtsız kalmayacağını da bildiğinizi tahmin ediyorum. Bu sene 26 Kasım tarihini bir kenara not alın. Ve asla unutmayın, o gün kazancınızın cebinizde kalacağına şahit olacaksınız. Parfüm tutkunları özellikle size sesleniyorum. Orijinal ve buram buram kokan parfümleri inceleyin ve stoklayın. Yılda bir kez önümüze gelen bu black friday indirimleri büyük fırsattır ve sizde bu fırsatları yakalamaya hazır olun.


Estee lauder kelimesinin sizde nasıl bir yankı bıraktığını hissediyorum. İşte bu marka içinde çok çok özel indirimler var. Biliyorsunuz ki bu markanın makyaj, cilt ve parfümlerinin hayranı olmayan yoktur. Ve inanıyorum ki herkesin evinde mutlaka bir tane bu markadan ürün vardır. Özellikle benimde kullandığım Foundation çok indirimli fiyatlarla sizin olacak. Online mağazasına bakın çünkü alışverişinizin yanı sıra bir sürü promosyon ürünler ücretsiz verilecek. Şimdiden iyi alışverişler diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder