20 Mayıs 2021 Perşembe

Solaris Güneş Gözlükleri



Gözler için ne kadar şiir ve şarkı yazılmış hiç düşündünüz mü? 
Hele deyimler ben adamı gözünden tanırım gibi… Şükürler olsun Mevlam'a bizlere iki tane göz vermiş. En önemli organımız olan kalp için bile gönül gözü derler. En sevdiğim deyimlerden bir tanesi de göz gördü, gönül katlandı dır. Hayatın özeti değil mi sizce. Önce görüyoruz. Sonra hissediyoruz ve yaşıyoruz. Gülünce dudaklardan önce gözler gülüyor, kırılınca kalpten önce gözler ağlıyor. Bence göz ve kalp birbirine tutkun iki bülbül gibi…Bir kişiyle iletişim bile önce gözde başlıyor. Gözlerinden bir insanı hemen yorumlamaya başlıyoruz.Manaları önce gözde arıyoruz. Çocukken en severek gittiğim doktor göz doktoru olurdu. Bilirdim hiç canım yanmazdı. Gözlerin bozuksa bir gözlük verir doktor, çözülür hastalık diye düşünürdüm. Yaş ilerledikçe görmenin önemini daha iyi anladım. Hele hele güneşli havalarda orijinal güneş gözlüğü takmak göz sağlığımızı korumak için atılan önemli bir adım. Uzun süre UV ışınlarına maruz kalan gözlerde katarakt, sarı nokta hastalığı, gözde et oluşumu, kornea yüzeyinde bozulma, gözlerde kuruluk, kaşıntı, batma, yanma ağrı ve kanlanma oluşabiliyor.
Güneş gözlüğü seçiminde önemli olan kaliteli cam olması ve UV filtresidir.
Solaris güneş gözlüğü piyasasında 25 yıldır faaliyet gösteren, 40 tan fazla ülkede 4.200 'den fazla satış noktası ile seçkin güneş gözlüğü zinciridir. Web sitesinin içi gözlük cenneti gibi.Dünyaca ünlü, yetmişi geçkin markanın satışı var. Tarzınızı konuşturacak, trend gözlük modelleri ile herkesin zevkine hitap edecek spor ve klasik modeller mutlaka bulunuyor. Siparişinizde extra kargo ücreti ödemiyorsunuz, aldığınız gözlükler ücretsiz kargo ile adresinize kadar teslim ediliyor. Olaki ürünü beğenmediğiniz takdirde 60 gün içinde kolay değişim ve iade olanağı sunuluyor. 3 yıl boyunca aldığınız güneş gözlüğü tedarikçi firma garantisinde, tamir edilemeyecek bir durum yaşanıyorsa yenisi ile değiştiriliyor.
Benim yüzüme hangi gözlük modelleri yakışır diye merak ediyorsanız bu site tam size göre. Kategorilerde bulunan ekspertiz linkine tıklayarak yüz şeklinize göre tavsiye edilen, gözlükleri püf noktalarına göre kolayca seçebilirsiniz. Fiyat noktasına gelince en dip en ekonomik fiyatlara en ünlü marka gözlüklere sahip olabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder