19 Mayıs 2018 Cumartesi

Işıl Işıl Ledli Scooterımız

Herkese merhaba arkadaşlar,okulların kapanmasına az bir süre kaldı.Havalarda güzel gidiyor maşallah.Ece Naz'a dışarıda oynayabileceği bir oyuncak ararken, neden scooter almıyoruz anne demesi ile scooterları araştırmaya başladım.Sağlam, kaliteli malzemeden üretilmiş, kolay kurulum ve farklı tarzda olması tercih sebebimdi. Her zaman ki gibi, alışverişimi karakter dükkanı com sitesinden yaptım. Kargom zamanında sapasağlam teslim ediliyor.Sitede binlerce çeşit ürün var. Hepsi orjinal ve lisanslı.Kapıda ödeme imkanı Ve sürekli indirimler var.

3 parça olarak geldi. Kurabilir miyim derken, 2-3 hamlede tak tak kurdum çok basit oldu. Bahsettiğim üzere, scooterin sağlam olması ve taşıma kapasitesi benim için önemliydi.

Yazıldığı üzere 60 kiloya kadar taşıyor.Arkadaki fren sistemi sayesinde kolayca durabiliyor.Diğer scooterlara göre biraz pahalıydı ama sonuna kadar hak ediyor parasını. Çok beğendi Ece Naz, her akşam okuldan geldikten sonra 1 saate yakın sürüyor.
Bizim scooterimiz ledli. Akşam olunca karanlıkta ışıl ışıl tekerleklerindeki ledler renk renk yanıp sönüyor.Ayrıca arabaya kolay sığması için katlanabilir aldım.Yer kaplamıyor bağajda katlayınca.
Şuan sitede paten ve çocuk scooter ürünlerinde %50 indirim var. Fiyat aralığıda gayet iyi, 39 TL ile 350 TL arası çok çeşitte marka ve karakterin scooteri mevcut.Çocuklar yaz boyu eve mahkum kalmasın, çocukluklarını doyasıya yaşasınlar..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder