11 Nisan 2018 Çarşamba

buyukbedenstil.com alışverişim

Baharı nasıl özlemişiz değil mi ? Ağaçlar çiçekte, her yer yemyeşil, etrafta renk renk çiçekler.İnsanın içi açılıyor.Ben güneş enerjisi ile çalıştığıma çok inanıyorum.Enerjimi güneşten alıyorum :) Güneş hep üstümüzde olsun,enerjimiz düşmesin.
Bugün sizlere büyük beden kıyafet alışverişimi yaptığım büyükbedenstil.com sitesinden bahsetmek istiyorum. Abiyeden tutunda elbise, dış giyim, üst giyim, alt giyim ve uygun fiyata sezon sonu ürünler satılıyor. Sitede sadece Even Plus Size markası ürünleri satılıyor.


 
Öncelikle Even Plus Size ürünlerini daha çok duyacağız  44 ve 50 beden arasında olan bayanlar şık ve stil sahibi olacak. 40 yıldır giyim sektöründe olan  firma son yıllarda büyük beden ve hamile giyim üzerine çalışmaya başlamış. İstanbul Giyimkentte bulunuyorlar.Gündelik olsun ister iş yerinde olsun, kilolu bayanlar artık güzel, şık, tarz giyinebilecek.
Çok çok ciddi söylüyorum; Kalitesi, tasarımı işçiliği 10 numara 5 yıldızı hak ediyor.

 Neler aldım birlikte inceleyelim;
Çok zarif ve naifler.Kargo paketimi açar açmaz beni harika bir not ve sitenin logosunda yer alan şirin kelebek broş karşıladı.Siparişimde hediye ile karşılaşmak beni gerçekten çok mutlu etti.Sıradan bir tişört yada bluzunuz var.Yakanıza takacağınız bir broş ile şık olabilirsiniz unutmayın..
Dış giyimde hep siyah, hep siyah çok sıkıldım.Büyük beden  trençkot ararken karşıma bu çıktı. Ürünün fileli kumaş olması , tiril tiril olması.Kumaşı, kalitesi, fiyatı cezbetti açıkcası. Aynı ürünü mağaza mağaza dolaşsam  250 liradan aşağı alamazdım ama bir tıkla 115 liradan aldım.Ürün şuan indirimde eğer ihtiyacınız varsa kaçırmayın.Baharlık ve yaz mevsiminde rahatlıkla giyilir.Kumaşı terletmez ve önünde cepleri var.


Pantolonda siyahtan vazgeçemiyorum sanırım. Nedeni de her renk ile uyduruyor olmam.Dar paça siyah pantolon ihtiyacım vardı.Bu yaz çok fazla düğünümüz, nişanımız olacak.Üzerine şık bir bluzle harika kombinler yaratırım diye düşündüm.Aldığım pantolon likralı ve kırışmayan kumaştan önde ve arkada fleto cepleri var.95 lira ödedim ama malı çok çok kaliteli.Bu beni baya götürür.Hemen yıpranmaz ve tiftiklenmez kumaşı var. Bu arada görümcem usta terzi, ürünü eline alır almaz dikişlere bakar.Kesiminde yada dikişlerinde tek bir kusur hata bulamadı :)



Bahsettiğim üzere,
Even Fashion hamile giyiminde de öncü marka olma yolunda ilerliyor modern tarzı ile.Eğer hamilelik yaşıyorsanız, yada etrafınızda hamile tanıdığınız var ise, yaz geliyor düğün sezonu açılıyor mutlaka aşağıya bırakacağım linki inceleyiniz.
www.evenfashiononline.com



Even Plus Size alışverişimden çok memnun kaldım. Kargolama hızı, müşteri hizmetleri, whatsapp hattı, malın kalitesi, kargonun sağlam ulaşması, sitenin güvenilir alt yapısı olması beni çok fazla memnun etti.
Seçimlerimi nasıl buldunuz ?
Yorumlarınız benim için değerli..
Sevgilerimle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder