20 Aralık 2017 Çarşamba

Mamadusbaby Bebek Kangurusu

Herkese merhaba, bebek alışverişimi tamamlamaya devam ediyorum.Bugün sizlere bahsedeceğim bebek ürünü mamadusbaby in ergonomik kangurusu.İnanın çok araştırdım ve bu markada karar kıldım.Renk seçimi o kadar fazlaydı ki kırmızı olsun beş fazla olsun dedim :)  Aslında fiyatı ve klasik tek renk olmaması da karar kılmamda önemli rol oynadı.Ürün Türk Malı ve yerli üretici. Merkezi Ankara. Bebek kangurusu, kucakta taşımaya çözüm getiriyor.Bir bebeği kucağa alıştırınca başta elleriniz sonra beliniz, kollarınız bir müddet zaman sonra ağrımaya başlıyor ve en fazla bebeği 10 - 15 dakika taşıyabiliyorsunuz.Kanguruda bu süre uzayabiliyor, elleriniz serbest kaldığı için farklı bir iş yapabilirsiniz mesela alışveriş.
Dengeli yük bindiği için kol , bel bacak ağrısı çekmiyorsunuz.Bebekte doğru pozisyonda yerleştirildiği için kalçasında yada farklı bir organında sıkıntı olmuyor. Bebek Kangurusu 30 derecede elde yıkanabilir, ve doğumdan itibaren kullanılabilir. Maximum  20 kiloya kadar taşıma olanağı sağlar. 4 yaşına kadar kullanılacak bir ürün.

Harika şekilde açıklayıcı bir Kullanma Kılavuzuda kargo ile geliyor.

Erkek bebekler içinde rahatlıkla kullanılabilir.
Taşıma talimatları görsellerle desteklenmiş. 
Kanguruyu 3 şekilde kullanabiliyorsunuz.
1.Önde 
2.Yanda
3.Sırtta
Benim şuan göbeğim koobacan olduğu için Ece Naz denedi ilk kez :) Tabii oyuncak bebeğimiz temsili olduğu için,istediğim gibi bacakları kangurudan sarkamadı.Ben sipariş verdiğimde saat 15.00 sularıydı ,ertesi sabah kargo kapımı çaldı.Diyeceğim o ki 24 saat dolmadan kargo bana sapasağlam bir şekilde ulaştı.
Buda arkadan görünüşü, emniyet kemerlerini görüyorsunuz değil mi? 
Bebeği düşürme gibi bir durum söz konusu olamaz.


Kangurunun Faydaları
  • Bebekle ten temasının yakın olması için kullanılmalı
  • Bebek anneyle göz temasında olduğu için mutlu olur
  • Bebeğiniz etrafta olan biteni izler ve anlamaya çalışır
  • Bel ve sırt ağırısı olmadan taşımak çok kolay olur
  • Evde bile kullanabilirsiniz. Bebeği normal taşırken elleriniz boşta değildir ama kanguruda elleriniz boşta kalır.
  • Bebek kendini güvende hisseder anneyle ten teması olduğu için

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder