11 Ekim 2017 Çarşamba

YILLARIN TABLO MAĞAZASI ATL DEKORLA TANIŞALIM


Atl Dekor firmamız 2000 yılında kurulmuş olup, İstanbul İkitellide bulunan 3 katlı mağazası ile showroom, atölye ve e ticaret sitesi ile tamamen yerli sermaye olup hizmet vermektedir. Türkiye genelinde 1.000 den fazla satış noktası bulunmaktadır. Kanvas tablo, yağlı boya tablo, çerçeve çubukları ve dekoratif ayna üretimi ile sektörün en önde gelen firmaları arasında yer almaktadır. Evlerimizde dekordan vazgeçmiyoruz. Artık eskisi gibi dekorasyon ürünlerine ulaşmak zor değil. Bir tık ile oturduğunuz yerden binlerce ürünü inceleyip, seçme şansınız var. Tablolar da duvarlarımızın vazgeçilmez aksesuarları. Firmanın web sitesine girince kendimi oyuncak dükkanında kaybolan çocuklar gibi hissettim. Hepsini kucaklamak ve almak istedim. İçimde ki heyecanı anlatamam. Tablo kategorilerini incelerken başyapıtlara gözüm takıldı. 


Daha önce başka sitelerde karşılaşmadığım bir uygulama vardı. Özellikle ressamların isimleri belirtilmiş ve siz beğendiğiniz tablonun hangi ressam tarafından yapıldığını görebiliyorsunuz. İnanın bana bu site hakkında anlatacak çok şeyim var. Sitede satılan  bütün ürünlerde %15 gibi harika bir indirimde söz konusu. Tüm kredi kartlarına 9 taksit, Havale - EFT ödemelerinizde extra %5 indirim ,Tüm ürünlerde Ücretsiz kargolama sitede sizleri bekliyor.Seçtiğiniz ürünün ne zaman kargoya verileceğine kadar sitede yazıyor. Kanvas tablolarda istediğiniz ölçü ve ebatta ister çerçeveli ister çerçevesiz ürün sipariş edebiliyorsunuz.Deyim yerindeyse sabaha kadar büyük bir coşkuyla konuşabilirim. Kategoriler içerisindeki çeşitlilikte kaybolacaksınız. Bence yüzden geçti yapmayın. Derin bir nefes alıp teker teker ilginizi çeken kategoriler de sakince dolaşın derim.



 Siteye girdiğinizde lütfen blog kısmında ki gerek dekorasyon, gerekse ressamlarla ilgili bilgilere göz atın. Nasıl emek harcamışlar bizlere yaptıkları işin ciddiyetini anlatabilmek için. Ayna galerisine baktığımda; daha önce birçok dekorasyon mağazasında gezmeme rağmen görmediğim ve hayranlıkla bakakaldığım ince bir işçiliğin hüküm sürdüğü aynalarla karşılaşmak beni ziyadesiyle mutlu etti. Fiyat kısmındaki aralıktan bütçenize uygun olanı seçebilmenize de olanak sunuyor site.



Ayrıca dekoratif ürünlerde bulunan biblolar ve puzzle severleri de buraya alalım. Harika puzzeler var. Web sitesinde fırsat ürünleri köşesinde ürünleri normal fiyatından %50 indirimle almanız mümkün, kapıda ödeme seçeneğini de göz ardı etmeyin. Gelen ürüne dokunarak, görerek teslim alabilmenize olanak sağlıyor. Tabloları sadece kopyala bas çoğalt mantığı olarak görüyorsanız size özgün eserler de sunan sanatçıların eserlerini görebilmeniz mümkün. Buyurun sizi web sitesinde sanatçılarımız kısmında üç tane çiçek gibi bayanla tanıştıralım. Bu durum beni inanılmaz derecede mutlu etti. Emeklerine yüreklerine sağlık. Kızımın odası için harika bir kanvas tablo sipariş ettim. Kargom gelsin sizlerle sosyal medya hesabımdan paylaşırım. Online alışveriş keyfinde bulmak dileğiyle sanatı sevin, dünyanız renklesin….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder