13 Ekim 2017 Cuma

Yeni Nesil Sosyal Sorumluluk Projesi ikimizealdim.com Yayında!

İyi insanlar için bir proje, yeni bir iyilik kapısı açıldı. Bu siteden yalnızca “iyiler” alışveriş yapacak. Evet ikimizealdim.com’dan bahsediyoruz. İyilik yapmak için fırsat kollayan temiz yürekli insanların olduğunu bilen ikimizealdim.com, bu insanlara alış veriş yaparken dahi iyilik yapma fırsatı sunuyor. Alınan bir ürünün muadilini ihtiyaç sahibi bir çocuğa hediye eden site; yeni nesil sosyal sosyal sorumluluk projesi ikimizealdim.com yayında.

Belki de tarihin görüp görebileceği en büyük bilim adamıdır Albert Einstein. Bu büyük bilim adamı; yalnızca buluşları ile değil, aynı zamanda hayata dair tespitleri ile de hatırlanmaktadır. “İnsanlar sadece 2’ye ayrılırlar: İyi insanlar ve kötü insanlar” diyen Albert Einstein, bu sözü ile aslında insanların temelde birbirlerinden farklarının yalnızca bu olduğuna dikkat çekmiştir. Evet hiçbirimizin dili, dini, ırkı önemli değil; temel mesele iyi insan olmayı başarabilmek. İyi insanların iyilik yapmak için olanak yakalaması ve etrafımızdaki iyiliklerin çoğalması adına sosyal sorumluluk projesi geliştiren ikimizealdim.com, ziyaretçisini yalnızca bir “müşteri” olarak görmemektedir.

Sitemiz için her bir ziyaretçi aslında bir iyilik elçisidir. Kendisiyle beraber iyilik yapabileceğimiz bir gönül yoldaşıdır. Minik kalplere dokunmak isteyen bir kahramandır ikimizealdim.com için ziyaretçisi. Elbette ticari bir kuruluş olarak kar amacı da gütmektedir sitemiz. Ancak kar elde etmek tek ve mutlak hedefi değildir. Karlılık, ya da para kazanmak iyiliğe açılan kapıyı devamlı kılmak adına ancak bir araç olabilecektir. Zira sitemiz ayakta kaldığı sürece, iyilik yapanlara vesile olma fırsatımız da artacaktır. Bir çocuğun daha gülümsemesine aracılık etmenin verdiği keyfi, verdiği huzuru ve neşeyi hiçbir maddi değerin veremeyeceği muhakkaktır.

Sitemizden yapılan alış verişler sayesinde her çocuğa bir kıyafet hediye etmemiz, sitemizde yalnızca çocuk kıyafetleri bulunduğu anlamına gelmiyor tabii ki. Yeni doğan grubundan başlamak üzere, tüm yaş gruplarında bütün çocuk kıyafetleri sitemiz ikimizealdim.com’da bulunmaktadır. Bu ürünler hem erkek hem de kız çocukları için beğeninize sunulmuştur.

Gerek banka hesapları için, gerekse kredi kartından alışveriş yapmak isteyen müşterileri için bütün güvenlik sistemlerini en üst düzeyde sağlayan sitemiz, kullanıcısının mağdur olmasına asla izin vermemektedir. Ayrıca pek çok avantaj da sitemizden alış veriş yapacak müşterilerimizi beklemektedir. 50 liraya kadar olan bütün alışverişlerden yalnızca 1 lira kargo ücreti talep edilirken, 50 lira üzerindeki alışverişlerden ise kargo bedeli talep edilmemektedir.

Bir yandan ihtiyacınız olan ürünlere evinizin konforundan ayrılmadan sahip olmak, bir yandan da bir çocuğun yüzünü güldürmek istiyorsanız sizi de hemen sitemiz ikimizealdim.com’a bekliyoruz. Artık iyiliğe açılan kapınız ikimizealdim.com.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder