25 Eylül 2017 Pazartesi

Buyadabu.com Tesettür Elbise Fiyatları


Tesettür elbise fiyatları yeni çıkan modellere göre değişen bir yapı arz ediyor. Öncelikle yeni çıkan ve bir döneme damgasını vuran her model ilk çıktıkları zaman biraz daha pahalı olur. Örneğin bu seneni modasından olan dantel ayrıntıları elbiseler diğer modellere göre biraz daha pahalı. Yine yeni çıkmış modellerden biri olan dik yakalı ve karpuz kollu elbiselerin fiyatlarının da daha pahalı olduğunu görüyoruz. Elbiselerdeki bu fiyat farklılıklarının asıl sebebi yeni bir model olmasından kaynaklanıyor. Elbise fiyatları tekstil firmaların birbirleriyle sürekli olarak bi rekabet içinde olmaları sebebiyle çok yüksek rakamlara çıkmıyor. Ancak yine de yeni çıkan her modelin önceki modellere göre daha pahalı olduğunu söylemek mümkün.
Fiyat Farklılaşması
Fiyat farklılaşmasını belirleyen ölçütlerden biri de özel yapılan elbiselerdir. Örneğin kendi hayalinizdeki elbiseyi yaptırmka için kumaş dahil her bir parçanın bir terziye yaptırılması elbette elbiselerde fiyat farklılaşmasına sebep olur. Yine fiyat konusunda önemli bir farklılıkta özel dikilen elbisede el emeğinin bulunması oluşturuyor. Ancak özel dikim elbiselerde ve terziye yaptırdığınız elbiselerde diğerlerinden ayrı bir hava yaratacağı için çok daha hoş bir görüntüsünün olduğunu söylemek mümkün. Tesettür elbise fiyatları da bu farklılaşmadan doğacak sonuçlara göre değişiyor.
Özel Dikim Elbiseler
Tesettür elbise fiyatları arasında en pahalı kesimi özel dikim elbiselerin oluşturduğunu söylemek mümkün. Bu elbiselerde el emeği ve işçilik kullanıldığı için hazır giyimden daha farklı ve tek bir kıyafet oluşturuluyor. Bu sebeple bu şekilde yapılan elbiselerin daha pahalı olduğunu söylemek mümkün. Önceden hazır giyimde tesettür kıyafet bulmak oldukça zordu. Ancak tesettür alanında yeniliklerin oratya çıkması ve hazır giyim sektörünün bu alandaki boşluğu doldurmak için çabalaması sonucu daha ucuza kıyafet bulmak mümkün oldu.
Hazır Giyimin Katkıları
Hazır giyimin tesettür elbiseye birçok açıdan katkısının olduğunu söylemek mümkün. Öncelikle parça ve model de önemli farklılıklar ve tür açıdan önemli çoğalmalaın meydana geldiğini söylemek mümkün. Bunun yanında fiyat konusunda da hazır giyimin çoğalması sebebiyle tesettür kıyafetlerde uygun fiyatlara elbise bulmak mümkün olmuştur.

Tesettür Elbise Ürünlerini: http://www.buyadabu.com/elbise linkinden kolayca sipariş verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder