27 Ocak 2016 Çarşamba

Organik Doğal Ürünlerin buluştuğu site www.aradolu.com


Kim sağlıklı , uzun ömür istemez ki ??
Aradolu.com öyle güzel bir misyon üstlenmiş ki , insanlar uzun ömürlü ve en önemlisi sağlıklı olsun.Sağlıklı yaşlansın , torun torba deriz biz Anadoluda, torunlarını görsünler.Dinç kalabilsinler diye en organik ve sağlıklısından ürünleri sitelerinde birleştirmişler.
Ben kendileri ile #madamfikirmerhaba2016 organizasyonu ile tanıştım.İyi ki de tanışmışım , son zamanlarda gıda ve beslenme kaynaklı hastalıklar aldı başını gidiyor.Hormonlu , GDO lu ürünleri paketleyip cicili bicili ambalajlara ufacık yazılarla kodlu modlu yazıp marketlerin en üst köşelerine koyuyorlar.Zehirliyorlar bizi , bilinçlendik artık diye umud ediyorum.Evde yapılan ürünlere biz glukoz şurubu , peynir altı suyu tozu , jelatin , lesitin , bal mumu mu koyuyoruz allah aşkına benim aklıma gelenler bunlar .
Aradoluda satılan ürünler bunun tam tersi , klasikleşmiş ticaretin aksine , titizlikle seçilmiş , doğal organik , el yapımı sağlıklı ürünleri barındıran bir site. Tamamen ticari kaygıdan uzaklar.Sağlık satıyorlar öyle diyebilirim. 
En yakın sabah Elmalı Cevizli Ezmelerini tükettim.İçeriğe baktım sadece 4 ürün yazıyor. Elma , ceviz , karanfil ve şeker. Adamlar şeffaf.Yalan dolan hile ile işleri yok.
Süt Karameli , diğer adıyla Süt Reçeli daha önce yememiştim.Ne kadar güzel bir tadı var. Bundan böyle bizim Nutellamız Aradolu Süt Karameli.İçinde Keçi sütü, şeker ve karbonat var 3 malzeme.Katkılı maddeler alarak Çocuklarımızı ve kendimizi zehirlemeye hiç gerek yok.
Sağlık elden gittimi bir daha kolay kolay gelmez :) Önlemimizi şimdiden alalım.
Sevgilerimle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder