13 Ocak 2016 Çarşamba

İkea ve English Home Alışverişim

Geçtiğimiz Pazar günü hava çok güzeldi.Kahvaltıdan sonra İkea gezisi yapalım dedik.100 TL hediye çekim vardı , kullanayım istedim.Aklımda ayakkabı dolabı almak vardı ama eşim beğenmedi benim beğendiğim modeli.Orta sehpa almak istiyordum. Ece Naz'ın her ne kadar odasında çalışma masası olsa da ödevlerini bizim yanımızda yapmak istiyor. Mutfakta Orta sehpamız olmayınca koltuğun üzerinde yapıyordu ,bu durumda hoşuma gitmiyordu açıkcası.Mutfağım büyük olduğu için hem oturma hemde yemek yeme amaçlı kullanıyorum.Bütün günümüz burada geçiyor.

Ben bu lack sehpayı pahalı sanıyordum , üzerindeki etiketi okudum 59.90 TL idi. Aaa dedim mobilya sehbalar en kötü 250 liradan başlıyor bu gayet uydundu ve iki katlıydı.Alt katını dergilerini ve kalemlerini koymak için düşündüm.Hemde çok hafif , farklı bir malzemeden yapılmış. 55x90 ölçülerinde baya büyükçe .Mutlaka düşünün renk seçeneği de var siyah ve masif renkte.
Halımıda English Home'den aldım.Geçtiğimiz hafta halı ve kilimlerde %50 indirim vardı.Önceki halım shaggy di ve çok şikayet ediyordum.Hem çok ağır hemde saç kılı , kırıntı içine girdimi silkelesem , süpürsem çıkmıyordu. Saray halıydı markası 2010 yılında almıştım neredeyse 6 yıl kullandım ama birde bana sorun :) Ayda bir yada iki ayda bir fırça ile fırçalayıp üzerine yapışan kılları temizliyordum.Anlayacağınız eziyetliydi :(
 English Home halımı 120X180 ölçülerinde aldım
 Fiyatıda %50 indirimli nakitte 60 TL idi.
Dokusu pamuk gibi petek dokulu yumuşacık.Yüzeydeki renk dalgalanması kadife oluşundan kaynaklıyor.
Hele hafifliği süper düzeyde. Alt yüzeyi de kaydırmaz şekilde tasarlanmış. Çamaşır makinesinde yıkana biliyormuş.

Keyifli bir alışveriş oldu. 
Sizde ev dekorasyonuna düşkün müsünüz ? ,
Yorumlarınız benim için değerli
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder