9 Ocak 2016 Cumartesi

Ebrushka Blog Event Sponsorları

Etkinliğe ait ilk yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Ebru bizler için birbirinden güzel ve özel sürprizler hazırlamıştı. Adını ilk kez duyduğum firmalar ile tanıştım.Ankara da 5 yıldızlı otel sponsorluğunda yapılan ilk blogger event olması benim için önem taşıyordu. Holiday İnn Çukurambarın bulunduğu güzergahı çok sık kullanıyordum ama ziyaret etmek etkinliğe kısmet oldu. Brunch için tercih edebileceğiniz nezih , şık ve seçkin bir atmosferde tasarlanmış restorantında yok yok . Arkadaşlarınızla ,misafirlerinizle birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz.
Ben sponsorlarımızdan bahsetmek istiyorum, öncelikle her biri benim için çok değerli ve önemli. Eventimizde yalnız bırakmadıkları için tekrar teşekkür ederim.

Ebrunun yakın arkadaşı Gülhan bizimde arkadaşımız artık :) 
Think Pink organizasyon olarak taçlarımızı hazırladı.Çok şık hazırlanmış öje ve keçeden süs hediye etti. Teşekkür ederim kendisine ..
Lindt Çikolata harika bir paket ile gönüllerin sultanı oldu. Deniz Tuzlu çikolatayı ilk kez sayelerinde tattım. Garip bir duygu tatlı ve tuzlu bir arada. Alıştım ve beğendim.
Mustela ile 2010 yılında tanıştım.İlk losyonlarını kullanmıştım Ece Naz da. Şimdi neredeyse bütün seriyi kullanıyorum. Makyaj fırçası ve koltuk silme suyuna koyduğum şampuanını çok yönlü kullanıyorum. :)
 OMO gönlümü fetheden bir marka.
Bana bunlarla gelin evet :)) Active Fresh ve Siyahlara özel üretilen sıvı deterjanı sürekli kullanıyorum. Deterjanlar konusu özel ilgi alanım diyebilirim. Sıvı deterjanda gözünüz kapalı OMO yu tercih edin.
TOPİCREM Fransız menşeli dermokozmetik ürünler. Kocaman bir şişe solüsyon göndererek destek olmuşlar çok teşekkür ederim :) Bu şişe bize 1 sene gider diye tahmin ediyorum.
 PROZINC köklü bir firma. Sürekli teknolojiyi takip ediyor ve tüketici ile yeni yeni ürünleri buluşturuyor. Bunlardan biriside boyalı saçlar için Kinoalı seri.Ben kullanmaya başladım deneyimlerimi aktaracağım size.
 LESOLEIL ile ilk kez tanıştım. Saçlarım sürekli hava alıyor. Bu şampuanın özelliğide hava almayan saçlar için üretilmiş olması. Bende bone eşarp türban takan bir yakınıma hediye etmek istiyorum.
EKOZ KOZMETIK benim çekiliş düzenlediğim firmalarımdan. Oda ve kumaş kokusuna girdiklerini bu ürünle keşfettim. Boynerlerde bulabilirsiniz diğer ürünlerinide.
PAKMAYA gurme serisi bir harika.Çikolatalarda çok başarılılar.
TATLIMO Evet en tatlı hediye O !! 
Teşekkürler Mahmut Atar :)
 ACNECINAMIDE ürünlerinide uzun zamandır kullanıyorum ve beğeniyorum. Teşekkür ederim kendilerine..
DERMOKIL Merkezi Sivas olan firmamız benim için ayrı özelliğe sahip. Memleketlim oluyorlar kendileri.Kil maskelerini severek kullanıyorum. El kremlerinin kokusu çok hoş tavsiye ederim kullanın mutlaka.

 TASARIM DEM elemeği göznuru ürünler tasarlıyor. Broş ve yılbaşı süsü için çok teşekkür ederim kendilerine.
BIODERMA ürünlerini hem kendim hem kızım için kullanıyorum. Anne ve çocuklarını düşünen firmamıza çok teşekkür ederim.
Gomlekchim  Ankara firmasıymış.İlk kez Ebrunun etkinliğine sponsor oldular.Melisa hanım bizzat katılıp, ürünleri hakkında bilgilendirme yaptı. Kişiye özel gömlek ürettiklerini. Kol, Manşet kısmına ve Yaka kısmına baş harflerinin işlenebileceğinden bahsetti.Çekilişle bir arkadaşımız özel tasarım gömlek kazandı. Bizlerede ad ve soyadımızın işlendiği mendil ve mezuralar hediye edildi. Çok teşekkürler..
 BINBOGA BAL İlk kez duyduğum ama müdavimi olduğum bir marka oldu. Çiçek ve Kekik balı favorimiz oldu. Çam balının kekremsi tadına bir türlü alışamadı damak tadım :) Çok teşekkürler kendilerine..
REVOX At kuyruğu şampuandan sonra saç kremini çıkardı ve etkinlikte bizi yalnız bırakmayarak saç kreminden hediye etti. Teşekkür ederim.
 CUPCAKES ANKARA  yeni tanıştığım bir firma.Ebru bizi buluşturduğu için teşekkür ederim. Macaronları Cupcakeleri bir harika. Ayrıca merkezlerinde eğitici kurslarıda oluyormuş. Haftasonu çocugunuzuda alıp , lezzetli kekler yapabilirsiniz :)
Online alışveriş sitelerini sırala deseler, ilk 3 te  LAV gelir sanırım. Bugüne kadar 10 a yakın sipariş verdim. Ürünler camdan olmasına karşı sapasağlam ulaştı.Kargolamaları 10 numara. Bu dipnotu yazmadan geçmek istemedim :) Kadehlerimiz yılbaşı ruhunu yansıttığı için firmamıza teşekkür ederim.
DALTON KOZMETIK İlknur hanım bizzat gelip ürünler hakkında bilgilendirici konuşma yaptı. Tunalı Hilmi Caddesinde bulunan merkezlerinde tek seanslık cilt bakımı hediyesi ile bizleri sevindirdi. Teşekkür ederim.
MIA ORGANICAL Gülperi hanıma çok sevgiler.. Organik temiz içerikli ve sertifikalı ürünlerle bizleri buluşturuyor.

Çok çok güzel bir etkinlik gerçekleşti Ankara da Ebrushka blog sayesinde.. Tadı damağımızda kaldı,
Gelenekselleşmesini umuyoruz kendisinden :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder