21 Ekim 2015 Çarşamba

Ümranla Sonbahara Merhaba Partisi Konyada Gerçekleşti

3 Ekim Cumartesi sabahı Ece Naz 'la Konyaya gitmek için yola koyulduk ..Konyaya gidip Mevlana Hazretlerini ziyaret etmeyi çok istiyordum ama blogger etkinliğine nasipmiş ilk gidişim.Özel araçla yaklaşık 3 saat sürdü seyahatımız.Hızlı trende Ankara-Konya arası 1.5 saatmiş. Haftasonları trenle gidilip gelinebilir.Biz Yeni Meram caddesinin olduğu bölgeye gittik , gözlemdiğim kadarıyla çok modern bir semtti.Evlerin geneli villa tarzı bahçeliydi. 

Yol boyu şık cafeler vardı. Sanırım caddenin sonundaydı NeviZade Cafe. Etkinlik mekanımız çok nezih bir semtte , ferah bahçeli havuzlu bir işletmeydi. Ankarada bile böyle mekanlar yok inanın yada ben rastlamadım :)
Etkinlik alanına gittiğimizde güzel mi güzel Pembe Dünyamm ın sahibesi Ümran ,  Sevginin Makyaj Defteri  ve Konyalı bloggerlardan Yeteneksizin Nadire bizi misafirperverlikleri ile karşıladılar..

Sponsorlarımızın hediyelerini özenli yerleştirmişler, masaları hazırlamışlar.İsimlerimize özel masa kartları Sevgi abla tarafından hazırlanmıştı.
Etkinliğimizde 44 sponsor firmamız vardı.Herbiri birbirinden güzel ve kişiye özeldi.Ümran bildiğim kadarıyla 2 ay boyunca etkinliğin güzel geçmesi için elinden gelenin en iyisini  4 x 4 lük bir şekilde yaptı.
Konyaya gitmişken etli ekmek yemeden dönmek olmazdı.Ankaradaki pideler bu kadar çıtır çıtır olmuyor, hamurun ince ve çıtır çıtır olması etinin lezzettli oluşu birde yanında bol köpüklü ayranı ile benden tam puan aldı.Fiyatlarıda gayet makul ..Konyaya yolunuz düşerse Nevi Zade Cafeye uğrayın derim. Menüleri çok geniş Cafe Bistro tarzı aynı zamanda da kebap pizza alternatifleride var.
7 blogger Ankaradan 3 bloggerdan da Konyadan katılmıştı. Ayrıca Ankara Konya buluşmasını Ümran gerçekleştirdiği için ona çoook teşekkür ederim.

Katılımcıları yazayım bakalım hepsini tanıyormusunuz :)

Sosyal Medya hesaplarımızda İnstagram -Facebook ve Twitterda etkinlikle ilgili daha fazla fotoğraf bulunmaktadır bakmak isterseniz #umranlasonbaharamerhaba hashtagi ile aratabilirsiniz..



Ben etkinlikle alakalı bu yazımda sadece giriş yaptım detaylar ı bir sonraki postumda yazacağım.Sponsorlar yazısı olacak bir nevi :)
Bir başka yazımda görüşmek üzere,
Kendinize iyi bakın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder