23 Ekim 2015 Cuma

Modern Evlerin Keşfi TV Üniteleri


Son zamanlarda dekorasyona olan ilgim instagram hesabımdan belli oluyordur , takip edenler bilir.Ev dekorasyonunda ilginç ürünleri bulmaya çalışıyorum.Çalıştığım için genelde alışverişlerimi internet üzerinden gerçekleştiriyorum.En sık ziyaret ettiğim ve güvendiğim sitelerin başında evmanya.com geliyor.Sitede yok yok , A dan Z ye bir evi dizayn edebilecek her ürün çok fazla çeşit ile satılıyor. Evmanya ile oturduğunuz yerden dekorasyona dair herşeyinizi seçerek detaylı inceleyerek alabiliyorsunuz.24 saatte kargoya veriliyor.
Eskiden mobilya denilince, devasa yerinden kalkmayan ürünler akla gelirdi.Modüler mobilyada parça üretimle ve kolay montaj ile artık siz bile evinizde ürünleri kolayca monte edebiliyorsunuz.
Şimdi artık modern çağla birlikte herşey daha şık ve sade. Modern evlerin yeni keşfi bildiğiniz üzere Televizyon Üniteleri. Oturma odasından salona kadar kullanılabiliyor , dekorasyonu tamamlıyor.Evlerimizi daha ferah,modern,şık, derli toplu ve fonksiyonel gösteriyor.Tv üniteleri duvardaki tabloların yerini aldı.Dizaynları şık ve sade.Eskinin koca koca vitrinleri, yerlerini tv ünitelerine bıraktı.. İyi ki de bırakmış..Birkaç aksesuarla birlikte görsel şölen yaşıyorsunuz.Duvar değerlendirilmesi olduğundan evlerinizde yer açılmakta.Evmanya 'da çok fazla renk , fiyat seçeneği ile 300 den fazla stokla tv ünitesi bulabilirsiniz.Siteden beğendiğim tv ünitelerini sizlerle paylaşayım bakalım seçimlerimi beğenecek misiniz ?
Son paylaştığım ürünün fiyatını paylaşınca çok şaşıracaksınız ..Sadece 199 TL !!!

Kurulum şemaları , montaj kitapçığı ,vida aksesuarları paketin içinden çıkmaktadır. Ürünler 2 yıl üretici firma garantisindedir.TSE onaylı ve kanserojen madde içermeyen boyadan yapılmıştır.
Birde evmanya şöyle bir hizmet veriyor.Evinizde farklı bir firmadan almış olduğunuz ürünler var ,diyelim ki taşınıyorsunuz.Eski ürünlerinizi kim kuracak ? Burada evmanya imdadınıza yetişiyor.Alışveriş sepetinize montaj hizmetini ekliyorsunuz.Uzman ekipler gelip sizin için kurulum yapıyorlar.Bundan iyisi şamda kayısı :)
Ev dekorasyonu tutkunlarının ilk adresi evmanyayı ziyaret etmeyi unutmayın.
Sevgiler..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder