18 Nisan 2015 Cumartesi

Oyuncak Önerisi .. Sihirli Ayna

logo
Ece Naz 'a uzun zamandır yeni oyuncak almadığımı fark ettim.Genelde onu dergi - çıkartmalı sticker - hikaye kitapları ve gelişimine katkılı kitaplarla ödüllendiriyordum.Biz bir kaç haftadır okula giderken zorlanıyoruz inanın bişey diyemiyorum ona 2.5 yaşından beri kreşe gidiyor. Onun içinde benim içinde zor bir durum. Sabah erkenden kalkıyor , hazırlanıyor .Yaz -kış ,tatil demeden.Çalışan anne çocuğu olmak çok zor !! Kardeşimizde olmadığı için kendini yalnız hissetmesin diye hemde onunla konuşabilmesi için sihirli ayna sipariş ettim.4 yaş üzeri bir ürün. Biz 5 yaşına basmak üzereyiz.Tam bize göre. Siparişim hemen elime geçti 24 saat bile sürmedi gelmesi. Çok iyi ,sıkı sıkı paketlenmişti.Normalde sitede 75 TL üzeri kargo bedava diyor ama bu üründe kampanya vardı hem indirimli  hemde kargo bedavaydı 49.90 liraya aldım.Bence parasını fazlasıyla hak eden bir oyuncak.Erkek çocukları içinde çok fazla alternatif var , bazı ürünlerde kargo ücretsiz. 
Bu video ürünü sipariş etmemde çok büyük etken oldu.Oyuncakbiziz.com da bir çok oyuncağın videosu var.Aileler ve çocuklar için çok faydalı.İyiki videosunu eklemişler. Ürünü satın almadan özelliklerini inceleyebiliyorsunuz.
Görüldüğü gibi 4 oyundan oluşuyor , biz hepsini oynuyoruz. Özellikle Prensesler Okula Gider mi diye soruyoruz :)) Bana bir masal anlatı akşamları uykuya dalmadan açıyoruz masalları dinlerken uyuya kalıyor.
İçinde kullanma klavuzu ile geliyor , sorman gereken sorular yazıyor.Ayna çok kaliteli ve büyük .Hele konuşan ses çok etkileyici , sanki gerçek biriyle konuşuyorsunuz gibi.
Ben bile soruyorum :))
Bu dünyada en güüzel kim ??
Tabiiki bu dünyada en güzel sensin diyor ;)
Arka kısmında Demo - Play ve Guide diye 3 bölümü var. Soru sormak istiyorsanız Play e getiriyorsunuz.

Aynanın üreticisi Fransız , Samatlı Oyuncak Türkiye distribütörü ve dağıtıcısı. 
23 Nisan yaklaşırken oyuncakbiziz.com ile  çocuklarınızı sevindirebilirsiniz.
Aynamızı nasıl buldunuz ?
Yorumlarınızı bekliyorum :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder