17 Nisan 2015 Cuma

Bayan Giyimde Moda .. Miso.com.tr

                                                                              
Bir alışveriş sitesi olsun ve sadece bayanlara hizmet etsin ne güüzel olurdu dimi ??? Alışveriş sitelerini açıyorum karman çorman  kadın , çocuk , erkek , ayakkabı -çanta , ev yaşam kafam dönüyor. Aradığımı bulamıyorum açıkçası. Öyle bir site olsun ki , sadece bayan giyimi ve bayan çantası satsın. 
İşşte ben bulldumm !!!!! www.miso.com.tr siteyi açınca ne demek istediğimi anlayacaksınız. Hırka mı , ceket mi , gömlek mi tek tek kategorilenmiş tıklayın yeterli.Fiyatlarıda çok uygun ben hemen 2 tane gömlek kaptım. Ertesi gün kargom çok şık hediye paketinde hızlıca ulaştı.Seçimimin detaylarına gelirsek arkası uzun ön kısım biraz kısa.Mercan rengi moda bu sene ,birde esmer olunca canlı renkler açıyor beni :) beyazda çok şık her bayanın gardolabında olmalı.Hele hele kolye formatı çok iyi düşünülmüş.Extra kolyeye gerek yok ama isterseniz kendi kolye ucunuzu takabilirsiniz.

Gömleklerim tiril tiril şifondan, siyah kumaş bir pantolonla bir davette kullanabilirim yada mavi bir jean ile günlük olarak kullanabilirim.Kilomdan dolayı L beden tercih ettim.
Ben kolyeyi değiştirmeden kullanırım ucu çok zarif.
Siteyi incelediğimde İstanbulda 8 mağazası, Adapazarında 1 mağazası varmış. Size en yakın mağaza için tıklayın . Şahsen bir şubede Ankara ya istiyorum. Sitenin uzantısına dikkat ettiyseniz com.tr bu alışveriş yapmadan önce kafamda artı oluşturuyor.Facebook sayfalarıda çok aktif.Alışveriş yaparken bunu göz önünde bulunduruyorum.
Benim seçimlerimi nasıl buldunuz ?
Yorumlarınızı bekliyorum.
Herkese keyifli hafta sonları dilerim..
Sevgilerimle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder