19 Nisan 2015 Pazar

Artemis Burç Kremleri - Aslan Burcu


İnsanların karakterlerinin burçlarına göre farklılık gösterdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır.Birçok makalede ve birçok ünlü astroloğun açıkladığı gibi burçlara özel doğal taşlar , renkler , uğurlu sayılar ve kokular vardır.Benim burcum Aslan , burcumun özelliklerini de %95 taşıyorum :) Aslan burcuna özel burç kremini koklayınca kendi özüme ait birşeyi bulduğumu anladım.Kremi zevkle kullanmaya başladım çantamdan çıkarmıyorum.Birçok ünlü markanın kremleri denemem istendiğinde ilk olarak dikkat ettiğim şey tenime sürdüğümde hissettiğim bütünleşme ve kokuydu.Kokusunu beğenmediğim kremleri asla kullanamadım.Ama Artemis Doğal Ürünlerin ürettiği Aslan burcu burç kremini severek el ve vücudumda kullanıyorum.Çünkü kullandığım kremin içindeki kokular bana hitap ediyor. 
Aslan Burcuna özel koku skalası şöyle;
Üst notaları hindistan cevizi, kavun, kayısı gibi tatlı meyve kokuları,Orta notaları mango, bal, amber, vanilya gibi şekerli kokuları, Temel notaları orkide, şeftali çiçeği, pembe gül gibi tatlı çiçek kokularından oluşmaktadır.Kremi sabah evden çıkmadan sürüyorum ve saatler sonra aynı kokuyu alıyorum.Sürüldüğü yerde kalıcı oluyor kokusu.
Ürün şık ambalajı ile geliyor.Şişesi çok kaliteli malzemeden yapılmış. Fiyat olarak 25 TL den satılıyor şuanda sitede indirimi mevcut normalde satış fiyatı 38 TL.  Aslan Burcu Kremi ni yada kendi burcunuza özel kremi sipariş verince extra kargo ücreti ödemiyorsunuz ve 24 saat içinde kargonuz gönderiliyor.Kutunun arkasında burcunuzla ilgili bilgileri verilmiş hem eğlenceli hemde öğretici ;)
Ürün pompalı şişe formunda tasarlanmış , çokta iyi olmuş pompalı olması. Kullanacağın kadar basarsın , bazen elimi kremlere daldırıyorum ne kadar geleceğini bilmeden ondan sonra sürecek yer arıyorum. Pompalı şişe her zaman avantajdır unutmayın.
 www.burckremleri.com  ibaresi mevcut şişenin üzerinde.
Kadınlara özel ürettikleri için ayrıca teşekkürler :) 
Çok fazla albenisi olan bir şişe.
Ece Nazlara kreşte geri dönüşüm işaretini öğretmişler nerde bu işareti görse , annee bak geri dönüşüm yapılabiliyor diyor. Bende ona kutunun üzerinde ki tavşan resmini gösterdim. Bak bunun anlamı da şu dedim , bu ürün doğal ve hayvanlar üzerinde kullanılmamış.Bu şimdi onun kafasında yer edecek , ne zaman böyle bir resim görse ona dediklerimi tekrarlıyacak.
Krem yapısı çok güzel , 3 pompa sıktım tüm ellerime iyice yedirdim.İçerdiği  faydalı yağlar ile cildi nemlendiriyor , besliyor , sıkılaştırıyor , güneşten koruyor ve yaşlanma karşıtı bakım sağlıyor.
Herkes her kremi alır ve kullanır , yada şöyle düşünün arkadaşınızın yada tanıdığınız birinin doğum günü var ne hediye almalıyım diye düşünüyorsunuz. Bence ona vereceğiniz en güzel hediye kendisini özel hissettirmektir. Yoksa dediğim gibi parfüm - takı - toka hem klasik hemde özel değil. Karşınızdaki kişide sizin gözünüzde değerli olduğunu hisseder. Hem kendiniz ve hem sevdikleriniz için mutlaka siteye göz atın .Burca özel parfüm çıkarsalar ilk alacak kişi ben olurdum sanırım.Her koku size uymaz yada onunla bütünleşemezsiniz. Artemis Doğal araştırmış ar-ge çalışmaları yapmış ve sonucunda bu özel ürünleri çıkarmış.Ben Aslan burcuyum girdiğim her ortamda kendimi belli ederim , kokumda kremimde özel olmalıdır ;)
Burç Kremleri hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
Hepinize sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder