10 Mart 2015 Salı

Sağlıklı Yaşam Ürünlerinin Adresi ; Ayışığı Organik

Son yıllarda tükettiğimiz gıda ,organik olmalı arayışına girdik Sebze ve meyvelerdeki hormonu gördükten sonra.Ben bile kızım doğduktan sonra onun sebzesi meyvesi organik olsun diye 1 dönüm bahçe satın aldım.Kendimiz yetiştiriyoruz sebze meyvelerimizi.Tabii iş sadece gıda ile bitmiyor , o kadar hileler dönüyor ki , kozmetiklerin taklitleri , raf ömrü uzun olsun diye katkı maddeleri , parabenler , PEG, silikonlar , sentetik mlz. , plastik malz. , petrol atıkları vs..vs yediğimize , içtiğimize , giydiğimize, yüzümüze vücudumuza sürdüğümüze kadar zararlı kimyasallar girmiş durumda. Buna dur demeliyiz , ucuz ürün alacak kadar ZENGİN olmamalıyız.
Çalıştığım için ekolojik pazarlara gidemiyorum bana semt olarak ta çok uzak.Google ı açıyorum hemen.Hangi ürünü istiyorsam sıralatıyorum. Ayışığı Organik web sitesini Lavera kozmetik ürünlerini ararken buldum. Önce facebook sayfasına sonra instagramlarına baktım baya aktifler , Fiyatlarda cazip gelince sabah siparişimi de verdim.Bakalım ne zaman teslim edilecek ?? Benim için firmanın gönderim süresi de önemli !! Tabii ki kargonun sağlam gelmesi de..  Siparişlerim ulaştıktan sonra ayrı bir post yapar sizlerle paylaşırım aldıklarımı.
Sitede %100 orjinal ürün garantisi var , gönderilen ürünler faturalıdır diye belirtilmiş.Satılan ürünlerin bakanlıktan onaylı sertifikaları da sitede mevcut.Doğal Gıda , Glutensiz ürünler , bitkisel saç boyaları , Naturel Kozmetik ürünleri satılıyor.Siteye üye olunca hemen bir pencere açılıyor  150 alışverişte 20 TL indirim kazanacağınızdan bahsediliyor. Ben şimdilik ihtiyaçlarımı aldım. 5 yıldır saçlarımı kendim boyarım ,saç bakımı boya sonrası yapılır diye bilirim ama Logona Kozmetik boya öncesi yeşil killi saç bakım kompleksi geliştirmiş saç boyası daha iyi tutsun diye, ben alışverişimi bitirdikten sonra fark ettim bu ürünü . Belki bir sonraki alışverişimde sipariş verebilirim.

Sizler ayışığı organikten sipariş verdiniz mi ? Yada daha önce siteyi duydunuz mu ? Yorumlarınız benim için değerli.
Sevgiler..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder