15 Ocak 2016 Cuma

Erkek Giyimin Öncüsü .. Pierre Cassi

 
            
Pierre Cassi İsmi sizi yanıltmasın %100 yerli sermaye ile 1970 yılında Hüseyin URAL tarafından İSTANBUL da kurulmuş , bugün 42 yabancı ülkeye  ERKEK GİYİMİ ihracat eden köklü bir kuruluş.İhracat Yaptığı  Ülkeler :
Almanya, Avusturya, Avusturalya, İngiltere, Fransa, Ukrayna, Hollanda, Mekedonya, Rusya, Libya, Ermenistan, Türkmenistan, Afganistan, Özbekistan, Yunanistan, Ürdün, Filistin, Mısır,Suriye, Bahreyn,  Dubai, İsrail, Azerbaycan, İran , Irak, Tunus, Cezayir, Afrika, Nigeria, Fas, Dakar, Gürcistan, Güney Afrika .. ve listesinde bir çok ülke var.Pierre Cassi  sürekli yeni modeller ve tasarımlar üretiyor , erkek modasını yakından takip ediyor.Eşimin kullandığı bir çok gömleği ve kravatı Pierre Cassi markalı.



Aslında çatısında 2 site barındırıyor, giyim bayilik sistemi ile de çalışıyor.İsterseniz yarı bayiilik yada outlet bayiilik alabilirsiniz.

Ürün yelpazesi çok geniş , Gömlek, Pantolon, Takım Elbise , Kravat , Blazer ceket , Kaban , Palto , Mont , Keten Gömlek , Keten Pantolon ..
Pierre Cassi bugüne kadar bir çok televizyon kanalının ve programının , dergilerin radyo kanallarının sponsoru olmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder