10 Aralık 2014 Çarşamba

Unutulmaz yılbaşı sofraları için herşey ve en güzel hediye seçenekleri....


Mobilya, dekorasyon ve tasarıma dair evinizi ilgilendiren pekçok ürünü ve gurme lezzetleri aynı çatı altında buluşturan perabulvari.com, yılbaşı sofranızı ve hediyelerinizi bu yıl unutulmaz kılmak için tüm detayları düşündü. Işıl ışıl yılbaşı sofralarının olmazsa olmazı mumlar, şık peçeteler, gümüş servislikler, ipek runner ve masaörtüsü seçenekleri ile konuklarınızı özel detaylar ile düzenleyeceğiniz bir sofrada ağırlayacaksınız. Üstelik bu yıl Pera Bulvarı ekibinin titiz çalışmaları ile yılbaşına özel hediye paketleri de hazırlandı. Hem sevdikleriniz hem de iş ortaklarınıza özel kurumsal hediyeleriniz için Divan, Haremlique, Selamlique, Hiref ve daha birçok markaya özel zengin seçenekler perabulvari.com’da sizleri bekliyor.
Ev, dekorasyon ve tasarıma dair pekçok ürünü ve gurme lezzetleri aynı çatı altında buluşturan perabulvari.com private shopping sektöründeki yükselişini sürdürüyor. Keyifli ve stil sahibi bir ev yaşamının vazgeçilmezi olan dekorasyon önerileri bu kez yılbaşı sofraları için Pera Bulvarı’nda bir araya geldi. Üstelik servislerinize uygun peçeteler, altın boncuklu peçetelikler, rengarenk mumlar, dekoratif toplar, masa örtüleri, ışıltılı boncuklar, kapı süsleri gibi onlarca ürüne dair farklı seçenekler arasında tercih yapmak da size kalıyor. Pera Bulvarı’nın tasarım danışmanı Jason Graham,  herkesin zevkine ve hayaline uygun bir yılbaşı sofrası için herşeyi en ince detayına kadar düşündüklerini belirtirken, “Minik süsler ve dekorasyon sırlarıyla yaratılacak şık sofralar unutulmaz bir yeni yıl yemeğini size özel kılıyor. Servislerinize uygun peçeteler, o güne özel bir masaörtüsü ile buluştup şık bir peçete bileziği ile bir araya geldiğinde yemeğin lezzeti katlanıyor. Bu yıl yılbaşı sofralarınızı sadece şamdanlar ile aydınlatmayın, dekoratif mumlar ile mutlaka fark yaratın” diyor.
Özel sofraların değerli konuklarına en güzel hediye seçenekleri

Bu yıl Pera Bulvarı ekibinin titiz çalışmaları ile yılbaşına özel hediye paketleri de hazırlandı. Hem sevdikleriniz hem de iş ortaklarınıza özel kurumsal hediyeleriniz için Divan, Haremlique, Selamlique, Hiref ve daha birçok marka ile yapılan ortak çalışmalar ile özel zengin seçenekler perabulvari.com’da sizleri bekliyor. Üstelik hediyeleriniz markaların özel hediye paketleriyle istediğiniz adreslere teslim edilecek. Uzun araştırmalar yerine bir tık ile pek çok markanın hediye önerilerine ulaşabileceksiniz.
Birbirinden özel yılbaşı sofraları seçenekleri ve hediye alternatifleri için perabulvari.com’u ziyaret etmeyi unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder