18 Aralık 2014 Perşembe

Pure Beauty GeoAqua Serisi, sadece Watsons’ta

Asya'nın egzotik kaynak suları ile cildinizi canlandırın!
Pure Beauty GeoAqua Serisi, sadece Watsons’ta
   
   
Sadece Watsons mağazalarında bulabileceğiniz Pure Beauty’den, cildinizin sağlığı ve ışıltısı için yepyeni, ipeksi ve yumuşacık bir güzellik; GeoAqua Serisi.
Asya’da yüzyıllardır kutsal kabul edilen Geothermal Onsen kaynak sularını içeren; tonik, temizleme köpüğü, jel ve göz jelinden oluşan ürünler, cildiniz için gerçek bir sağlık kaynağı.
Yeryüzünün derinliklerinden gelen sıcak suların içerisindeki minerallerin, iyileştirici ve onarıcı özelliklerine sahip değerli kaynak suyu şimdi, Pure Beauty GeoAqua ile cildinizde.
GeoAqua doğal mineralli Alp Onsen suyunun Hydromanil ve Tara ağacının tohumlarının özünden elde edilen 3 boyutlu nemlendirme sistemi ile harmanlanmasıyla oluşmuştur. Onsen suları içeriğindeki besleyici ve iyileştirici minerallerle cildinizi kaplarken, Hydromanil’in 3 boyutlu yapısı cildinizin tüm katmanlarına nüfuz etmeden önce cilt yüzeyindeki suyu hapseder. Ciltte nemlilik ve yenilenmişlik hissi bırakırken, cildin daha pürüzsüz, yumuşak ve ipeksi görünmesi için hücre yenilenmesine yardımcı olur.
Pure Beauty GeoAqua Ultra Nemlendiricili Temizleme Köpüğü, 19,90 TL
Pure Beauty GeoAqua Ultra Nemlendiricili Tonik, 19,90 TL
Pure Beauty GeoAqua Ultra Nemlendiricili Aqua Jel, 29,90 TL
Pure Beauty GeoAqua Ultra Nemlendiricili Göz Jeli, 26,90 TL
Watsons’ta her zaman daha fazlası var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder