24 Aralık 2014 Çarşamba

Pınar'dan kadınlara özel meyve suyu PINAR PİNK


Tüm kadınlar özel, Pınar Pink meyve suyu kadınlara özel
Yenilikçi ürünlerin öncü markası Pınar, kadınlara özel meyve suyu Pınar Pink’i tüketicileriyle buluşturuyor. Pınar Pink, içerdiği melisa özleri ve vitaminler ile rahatlatıcı bir etki sunuyor.
Türkiye’nin öncü markası Pınar, çıkardığı yeni ürünü Pınar Pink’i tüketicilerin beğenisine sunuyor. Çilek, frambuaz ve şeftaliyi bir araya getiren Pink lezzetli tadının yanı sıra, içeriğinde bulunan melisa özleri ve vitaminleri ile kadınlara rahatlatıcı bir tat sunuyor. Kadınların ayrıcalıklı olduklarını hayatın her alanında hissetmeleri için kadınlara özel Pink’i üreten Pınar, yeni meyve suyunun tadı ve içeriği ile kadınların hem ruhuna hem de damaklarına hitap ediyor.
Şeker ilavesiz özelliğiyle sağlıklı rahatlama sağlayan Pınar Pink, içerdiği melisa ekstraktı ile sinir siteminde gevşemeye ve uyku problemlerinde rahatlatmaya yardımcı oluyor. Stresle mücadele önemli bir rol üstlenen B grubu vitaminleri de Pınar Pink’in içeriğinde yer alıyor.
Pınar Pink’te bulunan B6 vitamini sinir sitemi fonksiyonlarının düzenli çalışmasında ve protein sindirimi ile hormonların üretiminde destek olurken, içeriğindeki B12 vitamini sinir sistemini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Beyin fonksiyonları ve sindirim sistemi için gerekli olan B1 vitaminini de içeren Pınar Pink, vücudun proteinleri kullanabilmesine ve karbonhidratlardan enerji üretimine katkıda bulunuyor. Aynı zamanda, Pınar Pink’in bünyesinde bulunan Biotin de kadınlarda saç, cilt ve tırnak sağlığı için önemli olurken, yağların enerjiye dönüştürülmesinde de önemli bir yardımcı rolü üstleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder