29 Aralık 2014 Pazartesi

Möller's Omega 3

Geçtiğimiz hafta Möller's Omega 3, Ecenazın  ve benim yeni yılımı bu güzel jesti yaparak kutladı.Ece Naz 1 yıla yakındır Möller's Omega 3 balık yağı tüketiyor.Sınıfındaki en uzun kişi,kemik gelişimide çok iyi, İnşallah uzaması devam eder :)) Möller'S Balık yağı çocukların seveceği tatta ve kokuda.Zorlanmadan içirebilirsiniz.
Eczanelerden de güvenle satın alabilirsiniz.
Firmamızdan basın bülteni geldi onuda paylaşayım sizinle , mutlaka okuyun !!!!!

Möller’s Omega-3, Norveç’te sağlık otoritelerince 4 haftalık bebeklik döneminden itibaren kullanımı önerilen, ülkemizde de 8. aydan itibaren pediatrist hekimlerimiz tarafından günde 2,5 ml. kullanımı tavsiye edilen, 4 yaşından itibaren de günde 5 ml. olarak her yaşta kullanılabilen bir balık yağıdır. 
Bu kadar erken dönemlerde önerilmesi, hem toksik maddelerden arındırılarak mükemmel saflıkta olduğunun analiz sertifikalarıyla ispat edilmiş olmasından, hem de içeriğindeki omega-3 yağ asitlerinin ve de A, D ve E vitaminlerinin bebeklik döneminden itibaren her yaşta ayrı bir önemi olmasından kaynaklanmaktadır. 
Fakat maalesef ki ülkemizde Bakanlık tarafından ürün farklılıklarına bakılmaksızın, genelleme yapılarak “Herhangi bir takviye edici gıda için kutu üstünde veya tanıtım kanallarında 4 yaş altına doz belirtilemeyeceği” yönünde şart koşulmuştur. Bu durum sadece Möller’s Omega-3 için değil, diğer tüm balık yağı ürünleri, multivitamin ürünleri ve takviye edici gıda grubuna giren diğer tüm ürün grupları için geçerli olmakta ve önceden bu yaşa yönelik doz belirtilen ürünler için artık yeni ambalajlarında doz belirtilemektedir. 
Piyasada bulunan birçok ürün nedeniyle, ayırım yapılmaksızın böyle bir genelleme yapılması “kurunun yanında yaş da yanar” misalini oluşturmaktadır. Oysaki Möller’s Omega-3, hamilelik döneminde dahi kullanımını gösteren klinik çalışmalarına ilave olarak, 4 haftalık bebeklik döneminden itibaren 1 yaş altı çocuklarla yapılmış klinik çalışmalarıyla, saflığını ve kalitesini sunan analiz sertifikalarıyla ve Norveç otoritesi tarafından verilmiş kaliteli üretimin göstergesi olan ISO 22000 belgesiyle kendini ispat etmiş bir üründür. Bu nedenle bebeklik döneminde kullanılan pediatrist hekimlerimizin verdiği D vitamini damlalarının kullanımını tamamladıktan sonraki dönemden itibaren başlanarak 4 yaş altına 2,5 ml. (Yarım tatlı kaşığı), 4 yaş üzerine 5 ml. (Bir tatlı kaşığı) olacak şekilde tüm yaşamımız boyunca her gün alınmaya uygun bir ürün olarak 160 yıldır sizlere güvenle sunulmaktadır. 

Detaylı bilgi almak istediğiniz takdirde 0 216 450 01 23 no’lu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder