17 Aralık 2014 Çarşamba

GRAND HYATT ISTANBUL

ISTANBUL (Ocak, 2014) İş ve eğlence dünyasının merkezinde yer alan Grand Hyatt Istanbul oteli, şehrin önemli merkezlerinden Taksim’de yer almaktadır. 2003 yılında büyük bir renovasyon yapılan otelde 98 Grand King, 157 Grand Deluxe (3 adet engelli misafirler için oda dahil), 71 Grand Club, 12’si mutfaklı olmak üzere 22 Grand Süit, 3 Grand Executive Süit, 1 Presidential Süit ve 8 tane apartman dairesi olmak üzere toplam 360 oda bulunmaktadır. Grand Club odaları ve suitlerinin bulunduğu 2 katta, kişiselleştirilmiş ve ayrıcalıklı servis sunan Grand Club Lounge ve check-in / check out hizmeti veren ayrı bir resepsiyon vardır.


Kongre vadisinde yer alan Grand Hyatt Istanbul, sunduğu hizmetleri ile misafirlerinin iş ile ilgili her türlü ihtiyaçlarını da karşılamaktadır. Toplam 1,966 m2 toplantı alanı, 1 balo salonu da dahil olmak üzere, geniş fuaye alanları, kullanıma göre şekli ve ebadı değiştirilebilen 19 toplantı salonu ile fark yaratmaktadır.

Grand Hyatt Istanbul’un yeni toplantı mekanı ‘The Mansion’ sadece iş toplantıları için değil, tüm sosyal organizasyonlar için ideal bir buluşma noktası olarak tasarlanmıştır. The Mansion Taksim Gezi Parkı’na bakan, otelden bağımsız, özel girişiyle klasik otel toplantı salonlarından farklılaşmaktadır.  Her biri gün ışığı alan, yüksek tavanlı, üstün teknoloji ile donatılmış farklı büyüklüklerdeki 6 adet toplantı salonundan oluşan ‘The Mansion’’ın en büyük salonu olan ‘Dining Room’, arzu edilirse bölünerek iki ayrı salon olarak da kullanılabilmektedir.  Ön bölümünde  Grand Hyatt İstanbul’un bahçesine açılan, kendisine özel verandası bulunan ‘Dining Room’’un girişindeki ‘The Kitchen’  mekana özgü bağımsız bir fuaye alanı olarak da tercih edilebilmektedir.


Grand Hyatt İstanbul, yeni restoranı ‘34’ ile şehre yepyeni bir lezzet kültürü getirmektedir. Kişiye özel servis anlayışında farklılık yaratan ‘34’, canlı mutfak şovları, ayrıcalıklı atmosferi ve İtalyan Şefimiz Fabio Brambilla’nın yönetiminde Akdeniz ve Türk mutfağı temel alınarak hazırlanan “Güneş’in Mutfağı” (Food under the Sun) konsepti ile misafirlerine yepyeni ve farklı bir lezzet deneyimi yaşatmaktadır. Otelin diğer mekanlarından ‘Mezzanine Lounge & Bar’ da geniş bir çay ve kahve menüsü sunulmakta ve Şefin ev yapımı lezzetinde pastaları servis edilmektedir. ‘The Library Bar’ oldukça geniş bir konyak ve viski menüsüne, şık olduğu kadar rahat bir atmosfere sahip bir mekandır. Otelin havuz başı café ve barı ‘Gazebo’'nun yaza özel menüsünden, gün boyunca hafif yaz yemekleri atıştırabilir, barında lezzetli kokteyller yudumlayabilirsiniz.

Sağlık ve spor merkezi Gaia Spa & Fitness Centre ise, özel tasarlanmış terapi odaları, fitness stüdyosu, egzersiz odası, aromatik sauna ve buhar odası ve geleneksel Türk Hamamı ile fark yaratmaktadır. Yaz aylarında hem serin hem de keyifli bir gün geçirmek isteyenler için, yeşillikler içerisindeki bahçede yer alan havuz, Haziran-Eylül ayları arasında hizmet vermektedir.

Hyatt Hotels Corporation Hakkında
Merkezi Chicago’da bulunan Hyatt Hotels Corporation, misafirlerini ağırlamakta gösterdiği üstün başarı ile haklı bir gurura sahip, dünyanın önde gelen otel şirketlerinden biridir. . 45 ülkede, binden fazla Hyatt personeli, hergün otantik misafirperlik göstererek ağırladıkları misafirlerinin hayatlarında fark yaratmaktadır. Şirket,  Hyatt®, Park Hyatt®, Andaz™, Grand Hyatt®, Hyatt Regency®, Hyatt Place® ve Hyatt Summerfield Suites™markaları altında 380’den fazla otel ve tatil beldesini işletmekte, isim hakkı işletmeciliği yapmakta veya yönetmektedir. 5 kıtada yatırımlar devam etmektedir. Ayrıca, Hyatt Hotel Corporation bağlı ortaklığı, Hyatt Vacation Ownership, Inc., Hyatt Vacation Club® ve Hyatt Residence Club® markaları altında devre mülk sahipliği ve işletmeciliği yapmaktadır. 30 Eylül 2009 tarihi itibarıyla şirket portfolyosunda toplam 415 otel bulunmaktadır.  

Daha fazla bilgi için www.hyatt.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

*Basın Bültenidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder