13 Aralık 2014 Cumartesi

Beko Mutfak Aletlerinde Yeni Yıla Özel Fırsatlar


Beyaz eşya ürünleriyle olduğu kadar akıllı ve enerji tasarruflu mutfak aletleriyle kalpleri fetheden Beko, yeni yıla özel kampanyaları ile ev hanımlarının yüzünü güldürüyor.

Ekmek kızartma makinesinden su ısıtıcısına, çay makinesinden blender setine kadar birçok mutfak aleti cazip fiyatlarla sizi karşılıyor. Paslanmaz çelik gövdesi ve gizli resistansı ile kullanışlı bir tasarıma sahip su ısıtıcılarına 85TL’den başlayan fiyatlarla, kahve keyfinizi daim edecek kahve makineleri ise 115TL’den başlayan fiyatlarla sizi bekliyor.

Beko otomatik çay makinesi ise çok özel fiyata sizlerle. Özel su transfer sistemi sayesinde ideal sıcaklıkta su ile otomatik olarak çay demleyebilen Beko BKK2212 modeli ile işi ustasına bırakıp köşenize çekilebilirsiniz. Sıcaklık ayarlı su ısıtıcısı olarak da kullanılabilen bu akıllı alet, zamanlama fonksiyonu ile çayınızın dilediğiniz saatte demlenip içime hazır olmasını sağlıyor. Ayrıca Siyah çay, yeşil çay ve diğer bitki çaylarını lezzetini bozmadan ideal sıcaklıklarında demliyor. Otomatik çay makinesi, kaynayan suyu sıcak tutma özelliği ile çay keyfinizi daim kılıyor. Hala bir çay makineniz yoksa Beko’nun bu güzel ürününe %30 indirimle sahip olma şansını yakalayabilirsiniz.


Mutfakta yemek yapımını kolaylaştıracak bir yardımcıya ihtiyacınız varsa Beko el blender seti tam size göre. Özel indirimlerle sunulan rendeli el blender seti ile yemek hazırlamak daha zevkli ve pratik hale gelecek. Çıtır çıtır ekmeklerle güzel bir kahvaltı için ekmek kızartma makinesi olmazsa olmaz. Ekmek kızartma makinenizi değiştirmeyi düşünüyorsanız, Beko’nun özel indirimli ekmek kızartma makinesini kaçırmayın.

Beko’nun bu güzel indirimlerinden yararlanmak ve beyaz eşya fiyatları hakkında bilgi almak için Beko mağazalarını ve  www.beko.com.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder