26 Kasım 2014 Çarşamba

“Türkiye’nin en sevilen yerli çizgi karakterleri Limon ile Zeytin Disney Channel’da”

Türkiye’nin en çok sevilen yerli karikatür ve çizgi film serisi Sizinkiler’in sevimli kahramanları “Limon ile Zeytin”, 29 Kasım’dan itibaren her haftasonu Disney Channel ekranlarında hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Okul çağındaki çocuklara aileleriyle birlikte keyif alarak izleyecekleri kaliteli, güvenilir ve eğlenceli programlar sunan Disney Channel, “Limon ile Zeytin” sayesinde Türkiye’de yer vermekte olduğu yerel içeriklerine bir yenisini daha ekliyor.

“Limon ile Zeytin”in heyecan dolu ve eğlenceli maceraları, ilk defa Disney aracılığıyla gelecek yıldan itibaren Polonya, Güney Afrika, Yunanistan, Romanya ve Orta Doğu’daki çocuklar ve ailelerle de buluşacak.

Türksat 4A uydusu 12423 H - Yatay 30000 FEC 3/4 frekansı üzerinden şifresiz yayına devam eden; çocuk odaklı aileyi de kapsayan içerikler sunan Disney Channel, tüm Türkiye’nin çok yakından tanıdığı ve sevdiği karikatür ve çizgi film serisi Sizinkiler’in sevimli kahramanları “Limon ile Zeytin”in birbirinden eğlenceli maceralarını 29 Kasım’dan itibaren her haftasonu hayranlarıyla buluşturuyor.

“Limon ile Zeytin” 29 Kasım’dan itibaren her Cumartesi ve Pazar saat 9:30’dan itibaren gün boyu aralıklarla Disney Channel’da!

23 yıldır yayınlanan bant karikatürleri, lisanslı ürünleri, çizgi filmleri ve 100’den fazla kitabıyla çocukların sevgilisi olan “Limon ile Zeytin”, Disney Channel’ın uydu üzerinden şifresiz yayını sayesinde 29 Kasım’dan itibaren Türkiye’nin dört bir yanından çocuklar ve aileleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Aile kavramını eğlenceli bir bakış açısıyla ekranlara yansıtan seride evin küçük kızı Limon, annesi Çıtçıt, babası Babişko ve hınzır arkadaşı Zeytin’in eğlenceli maceraları konu ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder