19 Kasım 2014 Çarşamba

Genç Turkcell’le konuş, Sephora’yla Güzelleş!

    
      

Sephora’dan 20 Kasım-31 Aralık 2014 tarihlerinde her Pazartesi ve Perşembe günü Made in Sephora markalı ürün alışverişinde Genç Turkcell üyelerine, aldıkları 1 ürüne 1 ürün hediye!

Genç Turkcell aboneleri SEPHORA yazıp 2278’e SMS atıyor, gelen kodu Sephora mağaza yetkilisine göstererek 1 ürün alıp 1 ürün hediye almanın keyfine varıyor.
Sephora ve Genç Turkcell işbirliğiyle güzellik fırsatlarını kaçırma!
Kampanya Katılım Koşulları :
Made in Sephora markalı ürünlerde bir (1) alana bir (1) bedava. İki ürün aynı olmak zorunda değildir. Satın alınan ürün ile hediye ürünün farklı olması halinde, fiyatı yüksek olanın ücreti ödenecek ve daha düşük fiyatlı olan hediye olacaktır. Kampanya süresinde bir kişi aynı üründen (aynı sku kodlu) en fazla 3 adet alabilir. Kampanyadan yaralanabilmek için Sephora Sadakat Kart sahibi olmak veya Sadakat Kart’ı alışveriş anında açtırmak gereklidir. Kampanya, sadece Made in Sephora markalı ürünlerde geçerlidir. Kampanya diğer kampanya ve promosyonlarla birleştirilemez. Kampanya sadece Pazartesi ve Perşembe günleri 20 Kasım-31 Aralık 2014 tarihleri araında geçerlidir. Kampanya palet ve kofrelerde geçerli değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder