20 Haziran 2014 Cuma

AVON’dan Doğrudan Satışta Bir İlk: Sıfır Kayıt Ücreti

Dünyanın en köklü güzellik şirketlerinden biri olan ve “kadınların kadınlar için çalıştığı şirket” sloganıyla kadınları güçlendirmeyi hedefleyen AVON, doğrudan satışta Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek yeni Temsilci olmak isteyenler için kayıt ücretini kaldırdı. 

Bugün tüm dünyada; altı kıtada, 100 ülkede, yaklaşık 6milyonu aşkın Bağımsız Satış Temsilcisi ile faaliyet gösteren AVON, Türkiye’de doğrudan satış sisteminde bir ilki gerçekleştirerek kayıt ücretini kaldırdı. 128 yıl önce, dünyada kadınların çalışmak için neredeyse hiçbir fırsatı, hiçbir ek gelir olanağı yokken, “kadınların kadınlar için çalıştığı şirket” sloganıyla kurulan AVON, 21 yıldır büyük bir başarıyla faaliyet gösterdiği Türkiye’de kendi işini kurmak isteyen kadınlara bugün tarihi bir fırsat sunuyor.
Kadınlara tek kuruş harcamadan ek kazanç fırsatı elde etme ve kendi işlerini kurma olanağı sunan AVON para kazanmanın ötesinde kadınları güçlendirme, onlara ilham verme ve bağımsız çalışma fırsatı da sunuyor. AVON Temsilcisi olan kadınlar, dilerlerse yeni teknolojileri kullanarak faaliyetlerini yepyeni avon.com.tr kanalıyla sürdürebiliyor, kendi ekiplerini kurup Takım Öncüsü olabiliyorlar. AVON, sisteme katılan kadınlara sürekli eğitim ve kişisel gelişim desteği sunuyor. Bunun yanı sıra AVON Temsilcileri, Türkiye'nin en büyük kadın hareketinin bir parçası olarak çevrelerindeki kadınlarla bu fırsatları paylaşma, sosyal sorumluluk kampanyalarında aktif rol alarak topluma ve kadınlara fayda sağlama olanağı da buluyor.
“Sıfır kayıt ücreti” sisteminin AVON’un kadınlara verdiği desteğin önemli bir adımı olduğunu belirten AVON Türkiye Genel Müdürü Angela Cretu şöyle konuştu: “Dünyada kozmetik alışkanlarına yöne veren ikonik güzellik markası AVON olarak, Türkiye’de 21 yıldır kadınlara sadece güzellik değil, yeni kazanç fırsatları da sağlıyoruz. AVON’un Türkiye’deki gurur verici başarısı, kaliteli ürünlerinden olduğu kadar kadınlara kendi ayakları üzerinde durabilme şansı sunmasından kaynaklanıyor. Türkiye’nin dört bir yanında AVON ile hayatını kuran ve başarıyı yakalayan binlerce kadınımız var. Bu da markamız için ayrıca gurur verici. Doğrudan satış sektöründe ilk olarak hayata geçirdiğimiz ‘sıfır kayıt ücreti’ uygulaması sayesinde kadınlarımız kayıt ücreti ödemeksizin, kendileri için yepyeni bir kapı açma imkânı yakalayacaklar. Yeni uygulamamız ile kadınları güçlendirme misyonumuzla, ‘kadınların kadınlar için çalıştığı’ bir şirket olarak Türk kadınlarına kendi işlerini kurma olanağı vermekten ve fırsat eşitliğine katkıda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder