8 Nisan 2014 Salı

Taurus AVM de pet pansiyon açılıyor 12 Nisan Cumartesi


Bugün sevgili Bensu hanımdan çok güzel bir davet aldım , Taurus AVM'de  Türkiyenin ilk pet pansiyonu açılışı olacak .Sevgili Bekir ÇOŞKUN açılışı yapacak. 

Biz Ece Nazla orada olacağız ,gelmek isteyen var ise haberleşelim lütfen :)) 


Milliyet Ankaranın haberini paylaşıyorum


Türkiye'de ilk kez Ankara'nın yeni yaşam merkezi "Taurus AVM"de açılışı gerçekleşecek ”Pet Pansiyon” sayesinde hayvanseverler artık gözleri arkada kalmadan alışveriş yapabilecek.

Hayvanseverlerin en büyük sorunlarından biri minik dostları ile diledikleri gibi gezememeleri, alışveriş yapamamaları... Engellilerden, özel ses yalıtımına; kolay ulaşılabilirlikten, ergonomik yapısına kadar en ince ayrıntının düşünüldüğü Taurus AVM, hayvanseverleri de unutmadı.
Evcil hayvanlarını alışverişe çıkarken evde hapsetmek istemeyenlerin istekleri doğrultusunda Türkiye'de ilk kez bir AVM'de “Pet Pansiyon” kuran Taurus AVM yönetimi, hayvanları konuk etmekle kalmayacak, dileyen ziyaretçilere bakım hizmeti de verecek.
Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, 12 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te Türkiye'nin en önemli gazetecilerinden Bekir Coşkun'un katılımıyla hizmete girecek “Pet Pansiyon”u, hayvanseverler, dernekler, ilgili kurum ve kuruluşların görüşleri doğrultusunda inşa ettiklerini belirtti.
Çok sayıda ilke imza atan Taurus AVM'de hayvanseverler için de bir ilki gerçekleştirmenin onurunu yaşadıklarını ifade eden Kaptan, şunları söyledi:
"Biz 'herkesin AVM'si sloganıyla yola çıktık. Taurus, insanlar kadar, evcil hayvanların da AVM'si oldu. Konfor,hizmet onların da hakkı. Aileleri alışveriş yaparken biz sevimli dostlarımıza en iyi şekilde bakacağız. Bu uygulamamızın yurt genelindeki diğer AVM'lere de örnek olmasını bekliyoruz. Bu dünya hepimizin. Bütün canlılarla dostça yaşama kapısını araladığımız için heyecanlıyız. Açılışımıza herkesi, sevimli dostları ile davet ediyoruz. Türkiye'ye hayvan sevgisini aşılayan kalemlerden Bekir Coşkun'a da bizleri kırmayarak destek verdiği için teşekkür ediyoruz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder