13 Nisan 2014 Pazar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında İki Kişiye Nevresim Takımı Hediye Ediyoruz!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında 2 kişiye genç nevresim takımı hediye edeceğiz. Hediye edeceğimiz nevresim takımları kızlar için altınbaşak canan, erkekler için süper can nevresim takımı aşağıda fotoğrafı olan üründür. Hediye edeceğimiz nevresim takımının piyasadaki değeri 79 TL dir. Nevresim takımı çekiliş ile hediye edilecektir.
TAV_canansupercan__73768_zoom


Çekilişe katılmak için yapmanız gereken; facebook, twitter, google+ gibi sosyal medya da aşağıdaki metni paylaşmak. Sosyal Medya da paylaştığınız metnin linkini aşağıya yorum olarak eklemeniz yeterli olacaktır. Metni paylaşıp  http://blog.elitnevresim.com/23-nisan-cekilis/ sayfasına yorum olarak eklediğiniz taktirde çekilişe katılmamış sayılacaksınız.
Çekilişte puan sistemi olacaktır,
  • Facebook ta paylaşmak : +1 puan
  • Twitter da paylaşmak : +1puan
  • Google + ta paylaşmak : +1 puan
  • Web Sitesinde Paylaşmak : +2 puan
Her puan için, çekiliş listesine adınız bir defa daha eklenecektir. Örneğin; facebook ve google + ta linki paylaşan Ayşe hanımın toplamda 2 puana sahip olacak ve Ayşe hanımın ismi listeye 2 defa eklenecek.

Paylaşmanız gereken:
http://www.elitnevresim.com 23 Nisan da Genç Nevresim Takımı hediye ediyor. Sende Çekilişe Katıl!  @elitnevresim http://blog.elitnevresim.com/23-nisan-cekilis/
Çekilişte 2 Asıl 2 yedek talihli belirlenecek. Asıl talihlilere 1 hafta içerisinde ulaşılamadığı taktirde sıradaki yedek talihli hediyeyi almaya hak kazanacaktır. Eğer çekiliş günü paylaşım linkine ulaşılamaz ise yine yedek talihliler hediyeyi almaya hak kazanacaktır.(Paylaşım kaldırılırsa) Web Sitelerinde paylaşılan metnin, linklerinin kaldırılması dahilinde paylaşım geçersiz sayılacaktır. Elitnevresim.com çalışanları çekilişe katılamaz.
Çekilişe son katılma tarihi 23 nisan saat 24:00 dır.
Çekiliş 24 nisan saat 11:00 da yapılıp talihli elitnevresim.com üzerinden duyurulacaktır.

NOT: Yorumlarınızı http://blog.elitnevresim.com/23-nisan-cekilis/   sayfasına yazacaksınız.Bu sayfaya yapılan yorumlar geçersiz sayılacaktır.

 ** lütfen blogumu izlemeye alıp takip ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder